torstai 30. heinäkuuta 2009

Tänään ajatukset ovat vaihteeksi heitelleet laidasta laitaan. Yhden päivän aikana ehtii oikeastaan tapahtumaan todella monenlaisia asioita. Vaihteleva tulkin työni kyllä takaa sen, että kahta samanlaista päivää ei ole. Ehkä siksi olen viihtynyt työssäni. Tänään tulkkausten välissä ehdin istahtaa kävelykadun kuppilaan kirjaa lukemaan. Viereen istahti pappa, joka oli suunnistusta harrastanut nuorempana. Oli kuulemma hiihdossa päihittänyt kaverukset, jotka 40-luvulla olivat St.Moritzissa hyvin hiihtäneet 50km hiihdossa. Sen verran hajua kestävyysjuoksun ajoista eri ratamatkoilla hänellä oli, että piti 31min rajaa kympillä kohtalaisena. Kivempi olisi ehkä ollut enempikin jutella, mutta työt kutsuivat. Säiden salliessa ajattelin seuraavaksi mennä passiin torille kaffittelemaan.

Tein myös Keskisuomalaisen tilauksen 2,5 kuukaudeksi ja arvelin budjettini kestävän moisen ylellisyyden. On sitten helpompi leikata talteen MM-kisojen artikkeleita. Päivän lehdenluku sujui rennosti Lutakon uimarannalla ja neljän jälkeen ehdin vielä reiluksi tunniksi Viitaniemen rannalle pintaa ottamaan. Tarkoituksena oli palautella jalkoja järvessä, mutta piti siinä hiukan tilannettakin tarkkailla ja lukea More Fire kirjaa. Nyt tiedän Shaheenistakin monta uutta asiaa.
Mathew Pirir: The secret to his success? "What I know is, hard work pays, so I always tell runners, work hard if you want succes. I ran with more FIRE."

Päivän treeneinä juoksin 7+5km+5x100m+1km yhteensä. Eilisestä saksijuoksusta pohkeet hiukan kiristyivät, mutta kyllä vetreytyvät huomiseen piirikunnalliseen kisaan mennessä.

9 kommenttia:

  1. Raastoa huomiseen kisaan ja anna muiden taistella pytystä. Tai ei pelkoa, koska askel oli niin lennokasta Palsinassa...

    VastaaPoista
  2. Onnea ja menestystä kisoihin!
    Rehdillä ja reippaalla mielellä eteenpäin. Emme pääse katsomaan.
    Mungu akubariki!
    AT

    VastaaPoista
  3. Tsempit Kalevalaiskympille !

    VastaaPoista
  4. Vettä tuloo, mutta ei anneta sen haitata! Vauhtia Kalevan juoksuihin!

    VastaaPoista
  5. Onnittelut, vaikka pyttyä ei tullutkaan :)

    Vaikuttiko rankkasade miten juoksuun?

    T.S

    VastaaPoista
  6. Hyvä juoksu, onnittelut. Pääsit pariin otteeseen vielä tuulettamaankin tv-lähetyksessä.

    VastaaPoista
  7. Miika näytti tuhmasti sarvia Korirille lopussa. Hyi Miikulia, hyi!

    VastaaPoista
  8. Hyvän juoksun juoksit. Nyt vaan palauttelemaan, sunnuntaina on puolta lyhyempi matka, tämä päivä toi hyvät pohjat.

    Gute nacht!
    ayla

    VastaaPoista