tiistai 7. heinäkuuta 2009

Tiistai on nykyisin ratatreeni päivä. Paljon vaatii totuttelua, että se ei olekaan maanantaisin kuten on viimeiset kymmenen vuotta ollut. Tiistaipäivä on ehkä parempi, jos on ollut kisoja viikonloppuna. Toisaalta monesti on maanantaina ihan hermona, kun on tottunut tekemään sen viikon kovan alta pois. Koitetaan sopeutua..

Aamulla siis 9km+2x100m. Iltatreenin alle nukuin totutusti päikkärit. Kunnon verryttelyt alle (5km) ja avarit (3x100m). Eka tonni 2.59, hiukan oli jäykkää ja akillesta piti varoa. Toka sama 2.59, vedin tämän vedon ja lopussa tuntui että pitää juosta. Kolmas 2.53, Juha veti ja kulki aika hyvin. Vikassa jäin kuin eno veneestä Juhan ampaistessa liikkeelle (2.41), oma tuli diisselillä 2.50 eikä siinä hirveesti pelivaraa ollut. Kädet vispasivat sivusuunnassa ja etunoja oli karmee. Paljon saan vielä töitä tehdä ennenkuin olen taas ennätyskunnossa. Se tässä juoksussa motivoi.

Joku voisi sanoa, että tonneja on liian vähän. Niin munkin mielestä. Kuitenkin kun haetaan taas vauhteja 2kk juoksutauon jälkeen on parempi ehkä näin. Suurena ilonaiheena pidän kuitenkin sitä, jos sunnuntaina Lappeenrannassa alitan 15minuuttia. Ennätykseen on pitkä matka.

2 kommenttia:

  1. Sallittakoon että käytän Takalan foorumia kommentoidakseni Sul:n sivuilla mahvan kommenttia Lapuan kisoista.Siis 5000m ei näytetty koska oli järjestäjien laji,ei eliittikisa laji.Jokainen voi lukea Eliittikisojen sivuilta oliko eliittikisalaji vai ei? SE NIMITTÄIN OLI ELIITTIKISALAJI! Eli miksei näytetty? Onneksi kultaisenliigan ja muiden ulkolaisten kisojen näyttävät juoksuja.SUL:n sivuille en enää pääse totuuksia latelemaan.Ja tsemppiä Miikalle kauden rata-avaukseen.

    VastaaPoista
  2. Joo kiitti. Tiedossa on säälittävää sinnittelyä ja kierroksella jäämistä Jukka Keskisalolle. Mä olen kuitenkin sen verran marttyyri, että uskaltaudun viivalle ja olen valmis nöyryytykseen.

    Ihmettelin itekin, miksi ei vitosta näytetty. Ei edes Koririn vauhdikasta viimeistä kierrosta. Hyvä että naisten esteet edes näytettiin!

    VastaaPoista