perjantai 17. heinäkuuta 2009

Pari päivän mittainen keskittymisrauha on suoritettu. Olin tsemppaamassa itseäni kisakuntoon Suomen Kangasniemellä Jaakon mökillä. Torstaina tein treenin urheilukentällä 3x400 (66,64,62)+ 3x200(30,29,28) hieronnan jälkeisenä päivänä. Täytyy sanoa, että tuntuma oli jo kohtalainen, vaikka hengitys sai tehdä töitä aika lailla. Jaloissa oli lenkkarit mallia Nike Katana.

Tänään juoksin aamulenkin (10km) mäkisessä maastossa Kangasniemen kuuluisia ralliteitä pitkin. Mielenkiintoista oli tällä kertaa lähteä moottoriveneellä aamulenkille, sillä Jaakon mökki sijaitsee saaressa. Alkuverryttelynä oli siis pari kilsaa Käräjäniemen satamaan, mistä lenkki alkoi. Sama juttu takaisin tullessa. Kaikkeen tähän meni aika lailla aikaa ja aamupalaa syötiinkin vasta hiukan ennen puolta päivää. Ajattelin, että jos siltä tuntuu niin jätän iltalenkin juoksematta. Näin kävikin, sillä päätin aloittaa herkistelyn huomista tärkeää Keuruun markkinahölkkää varten. Tavoitteena on pistää Timo Solmulalle kampoihin. Reitti on kohtuu nopea ja se juostaan pääosin asvalttitiellä. Sopii mulle ja tärkeintä on tässä vaiheessa saada kroppa tilaan, jossa mies puuskuttaa kuin höyryveturi ja maitohampaat vilkkuvat. Ei se kunto muuten nouse. Tiistain kolmosen kannalta palautus voi olla vähän niin ja näin, mutta kausi on muutenkin hiukan plörinäksi mennyt. Pääasia olisi, jos Kalevalaisissa kulkisi edes jotenkin.


Päivän iloinen yllätys oli SaavaPeten näkyminen Kangasniemen kentällä. Tämä 2.19 maratoonari oli maisemissa viettämässä kesälomaa ja heti alkoi spekulaatio syksy maratonista. On tämä rautamaha hyvä mies kyllä tsemppaamaan kavereita maratonille ja kisakuntoon! Niin ja Hena alkaa treenien perusteella (3x1km) olla kunnossa. Kuva on viime vuodelta. Tänä vuonna Hena oli niin keskittynyt Joensuun kisaan, että ei lähtenyt saunomaan Jaakon mökille.

2 kommenttia:

  1. Tod. mukavaa, että Jaakko on niin ystävällinen, että jakaa omastaan muillekin. Kiitos, Jaakko!

    Krisse

    VastaaPoista
  2. Kyllä se kunto sieltä pikku hiljaa löytyy. Blogisi on ainutlaatuinen: kerrot rehellisesti sekä nousu- että laskukausista.

    VastaaPoista