sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Eilinen iltalenkki ja tämän päivän puolipitkä lenkki menivät kirjaimellisesti loppumatkasta marjojen poimimiseksi. Mun kämpän vieressä nimittäin kasvaa sellaisia vattupuskia että niitä ei voi ohittaa loppulenkistä. Pakko on pysähtyä kauhomaan herkullisia ja kypsiä vadelmia. Lähtee siinä palautuminenkin käyntiin nopeammin kun saa suuhunsa sopivasti hapanta ja makeaa. Hiukan kyseenalaista on, kun puskat sijaitsevat aivan paperitehtaan kupeessa ja ei sitä tiedä mitä myrkkyjä ne sieltä tupruttaa tulemaan pitkin vuotta. Pahempi kauhuskenaario on se, että joku mummo löytää mun pensaat ja ehtii tyhjentämään ne ennen mua. Eilen jo huomasin, että joku oli ehtinyt ennen mua. Syötyjä vadelman oksia oli lukuisia. Onneksi ei puskissa sillä hetkellä ollut marjanpoimijoita, olisin nimittän sen verran terävästi käskenyt sen/hänen painua muualle mun vattupensaista!

Pari viime yötä on tullut nukuttua päälle kymmenen tunnin unet. Silti juokseminen on ollut yhtä taivaltamista, tai ehkä juuri siksi. Tänään sain lenkille mukaan JKU:n valmennuspäällikön joka toi uusimmat uutiset viikonlopun sisulisäkisoista. Vammoja on niitä junnuillakin, mutta onneksi aina jollakin menee hyvin.

8 kommenttia:

  1. Ihana Miika! :D Ja mikä ihme hampurilaiskuva :D

    VastaaPoista
  2. Hyvät tavat kunniaan ja pipo pois päästä syödessä ;)

    VastaaPoista
  3. Tuo Mäkkärin kuva on lohdullista katsottavaa kaikille tavis-kuntoilijoille ;)

    Joko on seuraava kisa päätetty, vai pidätkö sen vielä salaisuutena?

    T: S

    VastaaPoista
  4. mahtavaa... Miika on löytänyt jälleen itsensä :D

    -meri-

    VastaaPoista
  5. Olympiavoittajalle hamppari maistuu

    VastaaPoista
  6. Ainut hampurilainen jonka Kemboi tarjosi.Maistuihan tuo surkean vapaaehtoisruokailun jälkeen.Mutta vaikka ruoka oli kisakylässä surkeaa(meillä vapaaehtoisilla),kelit surkeat.Silti jokaisen kisan katsominen paikanpäällä ja Kenian/Ugandan huippujen helppaaminen oli nastaa.Uudestaan menisin.

    VastaaPoista
  7. Totta joka sana, unohtumaton kaksiviikkoinen oli Helsingin MM-kisat. Kokemuksia ja valokuvia rikkaanpana lähdin kohti uusia koettelemuksia ja pettymyksiä!

    VastaaPoista
  8. Onhan sulle Miika tullut myös paljon onnistumisia Helsingin MM-kisojen jälkeen, eikä pelkkiä pettymyksiä.

    S

    VastaaPoista