keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Työtön Mauno Voutilainen alkaa olla maankuulu. Hiljattain hänestä tuli dokumentti televisiosta. Häntä mainostettiin miehenä, joka on elämänsä aikana ollut töissä vain muutaman kuukauden. Työllistyminen tältä 50-kymppiseltä mieheltä ei tätä nykyä enää onnistu ja Mauno onkin aktivoitunut muilla elämän saroilla. Hän on esimerkiksi aktiivinen kansalainen lehtien yleisöosastopalstoilla. On hän töitäkin hakenut. Hän haki esimerkiksi Jyväskylän kaupunginjohtajan paikkaa muutama vuosi sitten.
[edit] Kävin saunomassa ja uimassa seurakunnan omistamassa Lehtisaaressa. Saunan lauteilla stooria heitti kukas muukaan kuin Mauno. Juttua tuli kaupungingalon vintin sahanpuruista kuin kommunismistakin. Vaivoin sain pidettyä nauruni mahassa, mutta yllätys oli se kun juuri tuntia aikaisemmin olin hänestä kirjoittanut blogiini. Mitään syvällisempää merkitystä tällä tekstillä ei ole!
Päivän treeni: 1.50 eli 23km köykästä juoksentelua maratoonari Erik Hassin kanssa. Jalat rullasivat yllättäen hyvin ottaen huomioon eilinen treeni. Ehkä tämä kertoo kunnon noususta, kun juoksu alkaa kulkea sitä mukaa mitä kovempaa treenaa. Iltapäivällä tunnin hieronta.

4 kommenttia:

  1. Mikähän juttu tää viimesinkin nyt oli ?!

    VastaaPoista
  2. Hei rakas anonyymi, tämä oli vaan nyt yksi blogimerkintä.

    VastaaPoista
  3. Ja Jyväskylä meni sitten valitsemaan jonkin "ruotsalaisen" vaikka oli noin hyvä ehdokaskin mukana ;) No joka kerta ei voi onnistua.....

    VastaaPoista
  4. tää viimeisin oli hyvä juttu! :)

    -Hell

    VastaaPoista