torstai 9. heinäkuuta 2009

Alkaa vituttamaan tää blogin kirjoittelu pikku hiljaa. Kohta kaksi vuotta olen näpytellyt tekstejä tänne, eikä palautteen määrä ole yhtään kasvanut. Edelleen 150 jamppaa jaksaa lueskella mun jorinoita päivittäin. Edelleenkään ei ole kovin tarkkaa tietoa ketä lukijat ovat ja jos joku rohkea laittaa palautetta niin usein miten se on se anonyyminä. En tunne yhtään anonyymiä!

Onneksi en eilen kirjoittanut mitään blogiini. Se olisi saattanut olla sen verran katkeraa tekstiä, että SUL:n adminkin olisi puuttunut asiaan. Aiheena ei kuitenkaa ollut seurasiirtoasiat, vaan oma henkilökohtainen elämä. Aloin illalla hiukan kelaamaan asioita ja tulin siihen loppupäätökseen, että ei kovin hääviltä näytä. Onneksi en enää yöllä läppäriä avannut sen verran säälittävää tekstiä olisi ollut tarjolla. Ja ei teema koske lähinnä kuin omaa sinkkupaska-asemaa ja juoksun kulkemattomuutta. Kaikkeen hulluun sitä tuleekaan panostettua ja kaikesta sitä voikaan saada turpaan. Meikäläisen tapa on näköjään tehdä kaikki asiat vaikeimman kautta. Minkäs teet kun on peruskeskivertoa huonompi eikä kelpaa kenellekään. Suomalaisen miehen itsesäälissä lienee kaikki voimavara. Synttäritkin tässä oli hiljattain ja muutama onnittelukin tuli. Täydellinen eristäytyminen kestävyysjuoksun lumoavaan maailmaan on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä. Kukaan ei soittele, enkä mä soittele kellekään!
Jos Teillä todellakin on näin paljon aikaa lukea mun blogiani, että jaksoitte lukea kappaleen loppuun asti niin käykää ihmeessä klikkailemassa mun mainoksiakin! Saan nimittäin niistä dollareita itselleni. Tätä kautta olette tukemassa suomalaista kestävyysjuoksua tai ainakin yhden nylkyn elämäntapaurheilua.

16 kommenttia:

  1. Ei tarvitse olla paras. Ei tarvitse olla rahaa. Ei tarvitse olla mainetta. Ei tarvitse olla naisia, ei työtä, ei autoa, taloa eikä vaatteita

    Riittää että on onnellinen!

    edelleen anonyymi

    VastaaPoista
  2. Minulle olet tärkeä voiman lähde omaan juoksu-uraani... vaikka se onkin vasta alussa... Tälle juniorille annat blogiteksteillä ja juoksija-lehden jutuilla paljon. Pienellä saat paljon aikaan ja sä teet sitä mikä sinusta on parasta sillä hetkellä... juoksupiireissä sulla on maine varmasti ja voin sanoo ylpeänä että susta on puhuttu monet kerrat niin valmentajani kuin muidenkin kanssa... Jopa 3 kertaa päivässä käyn lukemassa blogisi onko uutta tullu ja aina sitä odottaa vaan uutta tekstiä... samoin kavereille linkittelen sinun parhaita juttujasi =)
    -Meri-

    VastaaPoista
  3. Mitä se äijä ny oikein poraa siellä, ei muuta ku alota jo henkinen valmistautuminen kauden päätapahtumaan eli gaala berliini risteilyyn.
    T: Kalle

    VastaaPoista
  4. Piti tarkistaa eksyinkö forrest g:n blogiin.. mut Kalle on oikeessa, gaala on kauden päätapahtuma!

    VastaaPoista
  5. HYVÄ pidä toi!!

    VITUTUKSESSA on jotain alkukantaista eteenpäin työntävää voimaa -näin olen ainakin itse sen kokenut.

    Koskaan ei pysty tulemaan niin KOVIN elämältä PATAAN, ettenkö lopulta voi hymyillä sekä näyttää keskaria, ja kävellä(JUOSTA)niska kauluksessa kohti uusia pettymyksiä PERKELE.

    Multahan ET tietenkään tule mitään halihalinaminami tsemitys kannanottoja KOSKAAN saamaan, sillä pitäähän mun olla tyylilleni uskollinen mutta mutta....

    VITTUMAISEN elämänkoulun käyneenä voin vain antaa sellaisen vinkin; nou probleemo, asioilla on nimittäin tapana lutviitua.

    VastaaPoista
  6. Tyttö/naislukijat!

    Laittakaa Miikalle treffipyyntöjä. Ja jos joku tuntee vapaan tytön niin sille ilmoitus että nyt olis juoksijaa tarjolla ;)

    VastaaPoista
  7. Ihan normaalia elämään kuuluvaa ahdistusta.

    Jos olisin nuorempi, ottaisin sinut. :)

    A

    VastaaPoista
  8. Heti alkaa näköjään lukijat aktivoitua. En kiitä, sanon vain että kauden tavoite on suunnattu loppusyksyyn. Ja jos meikäläisestä on kiinni niin poraaminen jatkuu. Luusereihin on aina helppo samaistua. Jos jollain menee hyvin niin peruskateelliseen suomalaiseen tapaan toivomme kaverin kompastuvan. Jos joskus olen lässyttänyt Afrikkalaisesta peruspositiivisuudesta niin ainakin yhdeksi päiväksi pystyin sen unohtamaan. Ja poraaminen on aivan musta kiinni. Blogi on avoin päiväkirja ja kirjoittaja saa runoilla sinne mitä haluaa!

    VastaaPoista
  9. Alkolukko blogiin? Voisko auttaa...
    No, kerrankos sitä bloggaa päissään keskellä viikkoa. Kyllä se siitä taas...

    A.No-Nyymi

    VastaaPoista
  10. Voin yhtyä täysin Merin sanoihin.
    Tsemiä Miika!
    T.Laura

    VastaaPoista
  11. Nyt loppu parkuminen! Tuu sinne Kloppeen juoksemaan ni näet että jollain menee vielä huonommin :)

    -Hell

    VastaaPoista
  12. Tarkoittaako Hell parisuhdepuolta vai juoksukuntoa!

    VastaaPoista
  13. Kyllä sun juttuja lueskellaan! Jatka hyvää työtä!

    Itse olin kuntourheilija ja yritin alkaa treenaamaan kovempaa. Kroppa alkoi kuitenkin laittaa sen verran raskaasti hanttiin, että täytyy tyytyä pelkkään kevyempään lenkkeilyyn. Että siinä mielessä käy vähän kateeksi, kun toiset voi treenata ja urheilla.

    Mitkä fiilikset Lappeenrannan jälkeen?

    VastaaPoista
  14. no tuu katsoo :)

    -Hell

    VastaaPoista