maanantai 13. heinäkuuta 2009

kauas on pitkä matka

Tässä vaiheessa kautta olisi sopiva hetkiä repiä pelihousut. Eilisen esiintymisen jälkeen kun ei voi todeta muuta kuin, että huonossa kunnossa ollaan. Siinä vaiheessa kisaa kun vaellettiin 3.09 tonneja ei olisi mitään sen fiksumpaa kuin siirtyä radan syrjään seuraamaan nopeampien juoksijoiden menoa. Kuitenkin jokin ajatus piti miehen kiertämässä rinkiä 12,5 kierroksen ajan. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli sitä juoksemisen hurmosta. Pääsin juoksemaan kilpaa radalla sitten Suomi-Ruotsi maaottelun!

Kisa lähti liikkeelle niin, että otin peränpitäjän paikan alkuvaiheessa etten vain lähtisi liian kovaa. Eka tonni 3.01 ja ajattelin että tässä on ihan hyvä. Seuraava 3.06 ja mietin mitäköhän tästä tulee. Pientä soutamista Hulkon, Nissisen ja Wirran kanssa. Kolmas tonni 3.09 ja olin revetä riemusta. Tässä vaiheessa Wirta kepitti edellä herkällä päkiäaskeleella ja itse keskityin maaliin juoksemiseen. Moukarihäkin takana tähystellyt läski-lähteenmäki katseli mikä Miikalla nyt on vikana. Kisan jälkeen en viitsinyt kommentoida, mutta mieli teki antaa palautetta edustusoikeusasiasta. Neljäs tonni jälleen aikaan 3.09, taidan sittenkin selvitä maaliin. Lähdin ajamaan Wirtaa kiinni, mutta mies kiristi itsekin. 3.00 ja maalissa huilimassa. Kevyesti polviin nojailua, perinteistä itsensä sanallista itseruoskintaa omasta huonoudesta Nissisen kanssa ja loppuverkkaa tekemään. Seurana alle 14min ekaa kertaa pistellyt jenkki ja estemies. Herra opettaa liikkaa San Fransiscossa yliopistossa. Ehkä siinä olis tarvittava kontakti uudelle Ameriikan valloitusreissulle. Kuka lähtee mukaan loka-marraskuulla reenaamaan? Mulla tavoitteena on Milanon maraton 29.11 tai sitten vaihtoehtoisesti Kaliforniassa pitäis olla hyvä mara.

Nyt olis siis aihetta kieriskellä itsesäälissä. Juoksukunto on heikko ja kalevalaisiin aikaa kolme viikkoa. Enää en silti valita, koska pääsen juoksemaan ja suunta on vain ylöspäin. Päivän kuvassa nähdään se, että niillä kulkee juoksu jotka reenaa ilman paitaa! Onnea Matti ja Jukka uusista ennätyksistä vitosella!

8 kommenttia:

  1. Oli mukava nähdä sinut telkkarissa ja todeta että olet kuntoutunut jo noin hyvin ja pääsit juoksemaan. Siitä se lähtee.

    Ayla

    VastaaPoista
  2. Hyvä Miika, siitä se taas lähtee ;)

    VastaaPoista
  3. No nyt ei muutakuin kunnon base training päälle 3 kuukautta pelkkää määrää...

    Kowis Lerir

    VastaaPoista
  4. Kiitos blogikirjasta! Tuli tänään postissa ja hyvältä näyttää. Äijällä oli niin hyvä viime kausi, että on hienoa kun se on ikuistettu kirjaksi.

    VastaaPoista
  5. Hyvä Zeta, mies raaski ostaa kirjan. Siinä on paljon tekstiä ja päättyy mun loukkaantumiseen. Siitä alkaa toinen comeback ja uusi ura. Toi mun valokuvakirja (120sivua) on oikeastaan vielä parempi kirjana eli suosittelen sitä. Sain sen ite tänään postissa kolmena kappaleena (itelle, vanhemmille ja valmentajalle)

    VastaaPoista
  6. Olikos se läski moukarihäkkien luona joku koririn kaveri?! Arvelin vain ku se huuteli jotta: "kovempia tulee takaa väistäkää". Arvelin juostessa, jotta joku TuUl mies sen täytyy olla ja VITTUILLAAKSENI en väistä (muistaakseni en myöskään väistänyt).

    Nimimerkillä: VITTUMAINEN FG

    VastaaPoista
  7. Joo kyseessä on Antti Lähteenmäki Harjavallasta, joka on koko edustusoikeusjupakan aiheuttaja. Hyvä manageri, mutta toimii väärin tässä asiassa.

    VastaaPoista
  8. Mie tuomitsen ihmiset vain tekojensa perusteella, eli ihan PASKA jannu koko läski. En tule olemaan IKINÄ sen kaveri...SAATANA.

    VastaaPoista