maanantai 20. heinäkuuta 2009

Subtitle
By Author Name

2 kommenttia:

  1. Sisupuukko Joensuun kolmosesta! Ja tää ei ole kuittailua, vaikka arvelenkin keväällä realistisissakin aatoksissasi sun miettineen ihan toisenlaisia aikoja. Joensuussa kuitenkin vedit jo kolme peräkkäistä tonnia alle kolmeen minsaan, joten Milanoa kohti vaan!

    Olen seurannut uraasi tämän vuoden ja nyt orastavan kesäflunssan kourissa yritin selata kevään postauksesi läpi, kun muistelin sun jossain laittaneen "itsehoito-ohjeesi" eli miten kevennät mahdollisen taudin uhatessa, miten vedit buranaa jne. En löytänyt. Mutta tein kurjan havainnon, minkä mukaan olet n. kerran kuussa ollut jotenkin (flunssaisen) kipeä. Huhti-, touko- ja kesäkuilta nimittäin löytyvät merkinnät sairasteluista. Kenia teki tähän sarjaan poikkeuksen. Ilmankos siellä onkin niin hyvä vetää lenkkejä! Toivon vaan, että heinäkuu tekee poikkeuksen ja saat treenata rauhassa!

    Itse vedin eilen vajaat puolitoista tuntia suolla sauvojen kanssa. Oli hauskaa vaihtelua peruspk:n nylkyttämiselle. Toivonpa vaan, ettei suohulluus aiheuta kesäflunssaa...

    Tsemiä harjoitteluun!

    -Filippo

    VastaaPoista
  2. Terve, Kiitos kunnon palautteesta ja pitkästä kirjoituksesta. Niitä on aina kiva lukea, kun huomaa että blogiani oikeasti luetaan ja siitä on iloa jollekin. Jonkunlainen päiväkirjahan tämä on, mutta kirjoitan kaikesta niin kuin ne oikeasti koen. En pidä kulisseja ja kerron milloin oikeasti olen huonossa kunnossa ja kuinka siitä suosta noustaan hitaasti, mutta varmasti. Toivottavasti tämä motivoi jotakin yrittämään ja treenaamaan!

    Joo tosiaan oli keniassa pikkuflunssa, suomeen tultuani 2vk räkätauti, perään 1vk vatsatauti aina lääkäritutkimuksia myöden ja n.3viikkoa sitten se perinteinen kesäflunssa. Kyllä nekin hiukan vaikuttaa siihen, että kunto tulee hitaasti ja todella myöhään esiin. Olin kuitenkin tähän asennoitunut kun jalka hajosi, mutta silti se ottaa aina yhtä paljon päähän juosta vaisuja kisoja!

    Tsemppiä sulle treeneihin ja jaksa puurtaa! Ei näillä keleillä pitäisi vilustua, mutta joku virustauti nyt tulee jos on tullakseen.

    VastaaPoista