keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Tuossa alhaalla näkyy linkki mun uuteen 120 sivuiseen valokuvakirjaan. Kirjan koko on tosiaan jättisuuri 30cm x 28cm. Tästä varmaan kirjan kova hinta. Tuohon pakettiin olen koonnut tekemäni etelän leirit sekä tärkeimmät kilpailuni. Niitä valokuvia kun on vuosien varrelta kertynyt miljoonia ja ei niitä tule kaikkia edes paperille nykyään printattua. Nyt on edes parhaat paperille painettuna. Kirjan teko on osa mun elämänprojektia eli jättää jalanjälkiä tekemisistäni tuleville sukupolville. Aika naurettavalta kuulostaa, mutta mielestäni on hyvä taltioida sitä mitä tekee. Jos juoksu on jollekin tärkeää, olisi hyvä myös taltioida hetkiä kisoista ja treeneistä. Aika harva varmaan muistaa kaikki 400 vuoden aikana tekemäänsä lenkkiä, mutta ehkä muutaman ikimuistoisimman niistä. Kamera kulkee mulla mukana kisoissa ja leireillä mistä kuvia onkin eniten kertynyt. Omasta valmentajasta pitäisi ottaa pari kuvaa lisää, kyllä sen verran tärkeästä henkilöstä on kyse. Ehkä joskus vielä teen kevyemmän version juoksusta ja saan siihen valikoitua entistä tarkemmin valokuvat. Siihen voi kyllä mennä vielä aikaa, mutta mihin tässä nyt olisi kiire?

Aamun lenkin tein todella väsyneillä jaloilla ennen kahdeksaa. Juoksin/ hiivin tunnin köykästä ja raahauduin hierojalle klo 11.00. Käsittelyn jälkeen olin kuin uusi mies. Pohkeet olivat aika lailla jumissa, mutta muuten kroppa ihan ok timmissä. Päivän toinen lenkki saattaa jäädä väliin jos vain saan hillittyäni itseni. Katsotaan kuinka onnistun.

[päivitys] Piti se iltalenkki kuitenkin tehdä keli kun oli niin komea. Juoksin 11km rantareittiä pitkin uudella Adidaksen kilpa-asulla. Nyt se on sekin katsastettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti