torstai 9. kesäkuuta 2011

Yksi päivä on vierähtänyt blogin päivityksestä. Hyvästä eilisestä ratareenistä olisi tosin voinutkin kirjoittaa. Se oli joka tapauksessa seuraava: Lämmintä on tällä viikolla riittänyt. Ehkä hiukan liikaakin juoksijalle. Kolmeakymmentä lähestyvä keli on hiukan liian kuuma koviin treeneihin ja varsinkin palautuminen kärsii, kun yöllä ei tahdo saada nukutuksi.

Hölkkäilin hyvällä kululla 9km+5x100m voimia säästäen iltaan. Kello viiden aikaan oli vielä todella kuuma. Alkuverkan (4km) ja avareiden (2x100) jälkeen oli ohjelmassa 2x2000m 3.05 vauhdilla. Eka kierros oli hiukan liian kova (67s) ja pääsin passailemaan. Jaakko lähti toiseen tonniin mukaan ja aika 6.05. Kolmen minuutin palautuksen jälkeen oli toinen kakkonen ja se meni suunnitellusti 6.10. Juoksu ei ollut herkkää, mutta melko vahvan tuntuista. Päälle oli vielä bonustonni aikaan 2.56. Sain lisäksi juosta vielä 3x200m hiukan nopeamman rytmin hakemiseksi. Jalat eivät kovin hyvin liikkuneet, mutta siihen 30-31 sekunnin tuntumaan kuitenkin. Loppuverkkana nautinnollista avojaloinjuoksua nurmikolla 3km+2km kämpille.

Tänään torstaina oli taas löysä päivä töiden puolesta. Aamupäivästä juoksin puolipitkän 20km+3x100m hyvällä kululla. Neljän jälkeen lähdin vielä Jounin kanssa kevyelle kympin lenkille. Loppuvaiheessa lenkkiä piipahdimme Tuomiojärven uimarannalla ja uimassa. Kylmä vesi palautti jalkoja ihan kivasti.

Illalla olisi tarjolla kisastudiota Tommin luona. Oslon kultainen liiga alkaa yhdeksän maissa. Kultainen maili lienee kohokohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti