sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Riston häät

Viikonloppu meni vaihteeksi mukavasti. Lauantaina kävin aamusta hieronnassa ja hyppäsin Tampereen junaan. Vastassa asemalla oli itse Sulhanen ja Huhtalan kämpän kautta lähdimme hääpaikalle Lempäälään. Kello 16 starttasi tilaisuus kirkossa. Varsinainen häätilaisuus oli Sallan kotitilalla. Sinne olikin tehty varsin hieno juhlasali kuten kuvasta näkyy. Joskus olen telkkarista nähnyt latotansseja ym. Nyt olin itse mukana sellaisissa.

Samalla reissulla sain kyläillä vanhan kaverin maratoonari Vesa Erojärven perheessä. Vähään aikaan ei ole tullut mieheen pidettyä yhteyttä, mutta nyt ehdimme jopa puolipitkälle lenkille. Jyräsimme sellaiset 23km Ylöjärvellä hienoissa harjumaisemissa. Vastaan tuli myös teräsTeppo ja vauhti normaalisti hiukan kiihtyi. Sain siis nauttia viikonlopun aikana häistä ja vieraanvaraisuudesta. Kiitoksia kaikille!

2 kommenttia:

  1. Miten sä löydät motivaation harjoitteluun vaikeina hetkinä, kun on ajanjaksoja ettei huvita ja tulokset on pettymyksiä? Itse aina välillä painin tuon ongelman kanssa.

    -Simo-

    VastaaPoista
  2. Toistaiseksi vain viime syksynä oli heikko motivaatio kun alaselkä vaivasi. Sanoisin, että samanhenkisessä porukassa pyöriminen missä liikutaan pitää juoksuinnostusta yllä.

    VastaaPoista