tiistai 28. kesäkuuta 2011

kesä tuloo




Kesä tuloo toisen kerran! Lämmintä piisaa ja nahka kärventyy auringossa. Onhan se kiva, että tarkenee eikä tartte palella. Meikä ainakin aikoo olla ulkona mahdollisimman paljon. Ainut vaan on, että reenatakin pitäis ja tehdä tulosta kisoissa. Lyhkäsemmillä matkoilla lämmöstä ei ole paljon väliä, mutta pitemmillä matkoille se hidastaa menoa.

Edessä on mukava kisaputki kun torstaina on 1500m Jämsässä ja samassa paikassa lauantaina 3000m. Kalle pyysi vielä seuraavana keskiviikkona Virroille kolmosta juoksemaan, mutta valmentaja ei ainakaan vielä ole antanut lupaa. Hän sanoo, että helteet hidastavat palautumista ja kisaurakka on melkoinen. Vielä kun edessä on SM-viestit ja matkana 4x1500m. Ongelmana on ollut koota siihen iskukykyistä joukkuetta, mutta eiköhän me Tuusulaan lähdetä.

Meikäläisen päivä kului tänään maahanmuuttajien päiväleirillä. Iloista ja värikkää porukkaa ja sekä aikuiset että lapset nauttivat kesäpäivästä.

Päivän reenit olivat muotoa kevyt kasi aamulla+4x100m ja illalla samanlainen+3x100m. Kulku kello viisi oli aika tukkoinen. Johtuiko se eilisestä reenistä tai helteestä en osaa sanoa. Kroppaa palauteltiin kuitenkin illalla saunomalla ja uimalla Lehtisaaressa.

Suomalaisten kestojuoksijoiden pitää mennä Ruotsiin asti hyviä skaboja löytääkseen. Tässä Sollentunan tulokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti