lauantai 4. kesäkuuta 2011

Parkano



Juoksija on kotimaisemissa. Tulin tänne Parkanoon reenailemaan ja huilailemaan viikonlopuksi. Tarjolla olisi ollut kolmen tonnin kisa Espoossa sunnuntaille, mutta päätin keskittyä harjoitteluun. Ihan hyvä niin, sillä torstaina kipeytyi alaselkä aika lailla. Eilen aamupäivästä juoksin parikymppiä ja pidin iltapäivän lepona. Ohjelmassa oli kuitenkin matkustus tänne Parkanoon ja selkä tuntui jäpittävän.

Lauantai aamupäivälle olin suunnitellut tv-kovan tutulla maantiepätkällä. Isäni tuli fillarilla tsemppaamaan mua. Samalla hän sain myös arvokkaan tehtävän juomapullon ja vaihtokenkien kantajana. 4km verkan ja parin avarin lähdin liikkeelle selkää varoen. Matkaan pääsin ihan kivasti ja sellaista 3.20 kilometrivauhtia etenin. Polarin GPS:llä vauhdit vaihtelivat 3.15 ja 3.30 välillä, mikä ei nyt aivan paikkaansa voi pitää. Kokonaismatkaa tuli hiukan vajaa kymppi. Sykkeistä ei ollut tietoa.

Päivän reeni oli siis tehty puoleen päivään mennessä ja saatoin nautiskella. Kävimme porukoiden kanssa kaupoilla ja söimme lounasta ulkona pihalla. Lueskelin lehtiä ja mattojakin tuli harjattua. Iltalenkin juoksin viiden aikaan. Selkä tuntui hiukan juostessa, mutta ei pahentunut. Kympin lenkin päälle rullailin 6x100m ja tein 2x10 syväkyykkyhypyt. Buranaa olen syönyt pitkin päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti