tiistai 7. kesäkuuta 2011

Jyväskylä Games


Juhannuksen kilpailusuunnitelma alkaa hahmottua. Tarkoituksena on avata keskiviikkona Jyväskylä Gameseissa tonnivitosella ja jatkaa perjantaina Keuruulla kolmosella. Kaiken onnistuessa molemmista kisoista on odotettavissa tiukkaa vääntöä ja hyviä tuloksia. Tonnivitonen on ainut ennen SM-viestejä ja siinäkin mielessä hyvä otatus. Tarkoituksena on saada vauhdittaja kisaan, niin että ainakin neljän minuutin rajaa hätyytellään.

Päivän reenit mulla olivat aamusta tunnin hintsailu ja 4x100m. Selkä tuntui yllättävän hyvältä eli oikeaan suuntaan ollaan menossa. Päivällä pyörähdin JKU:n toimistolla bisneksiä hoitamassa. Antti antoi kotiin testattavaksi Ecco biom-lenkkarit. Valmistaja lupaa vaikka mitä, mutta katsotaan käytössä kuinka lenkkarit toimivat. Ainakin tämän päivän testin perusteella ei valitettavaa. Reeni oli seuraava: 40min (9km) kevyttä tasaista hiekkatietä. Juoksu kulki niin hyvin että tein lenkin aikana 5x100m spurttia. Sen jälkeen Harjulla Jounin kikkailureeni 3x20m pakarajuoksu, 3x20m triblin, 2x4x60m kiihdytyksiä ja 2km loppuverkka. Illan setti ei ollut varsinaisesti mun reeniohjelmassa, mutta reeni teki hyvää maratoonarille.

Haataisen Jouni pääsee taas juoksemaan! Akilleksesta ei magneettikuvassa löytynyt ihmeempiä ja pitkän lepuutuksen jälkeen mies toivottavasti pääsee juoksemaan kivutta. Ainakaan tämän päivän reenissä mies liikkui todella liukkaasti. Tietenkin vertailupohjana oli vanha maratoonari..

2 kommenttia:

  1. Jyväskylä gameseissa on peinteisesti ollut tunnelmaa tonnivitosella. Esim. Ulmalan Rippe juoksi siellä muistaakseni vuonna 1991 viimeisen kisansa ennen Tokion MM-kisoja ja veti 3.41. Ei ihme että MM-kisoissa vitonen kulki. Omakohtaisista muistoista mieleen tulee vuoden 1995 gamesit, kun rata oli miehiä pullollaan. Olin B-erässä 15. ajalla 4.01.54.

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti kisat on joskus ollu melko isot. Kisat järjestetään nyt kolmannen kerran ja ekaa kertaa alkukesästä. Toivotaan miehiä viivalle!

    VastaaPoista