maanantai 20. kesäkuuta 2011

10x200m


Valmistava harjoite keskiviikon kisaan on suoritettu. Ajatuksena oli juosta hieman nelisatasia ja päälle kakkosia, mutta Harjulla oli menossa viikkokisat ja lasten urheilukoulut. Etusuora oli tiiviissä käytössä ja onneksi saimme juosta takasuoralla vaikka sielläkin oli ohjelmaa. Lelukauppa Hop-Lop ilmeisesti sponssasi tapahtumaa, sillä paikalla oli pomppulinnaa ja temppurataa. Reenin jälkeen olisi ollut lupa mennä itse heittämään kierros pomppulinnaan, mutta Jaakko ei lähtenyt kaveriksi..

Aamulla hölkkäilin tunnin pienessä vesisateessa. Juoksu oli kauhean tuntuista, vaikka viikonloppu oli levätty/ otettu kevyesti. Tein päälle 3x100m sekä 50xpenkillenousuja sekä kämpillä selkiä/vatsoja/kylkiä/selkiä. Illalla ennen nukkumaan menoa olin tapaillut juoksua pienen ponnistuksen kerran olohuoneen pehmeällä matolla. Erikoinen kaveri..

Illan setti siis 6km vr+5x100m avarit nurtsilla. Vedot 10x200m/ 1.30 palautus tai sen mitä moukarihäkin takaa kestää hölkytellä nurmikon poikki lähtöviivalle. Jaakko kiersi rataa pitkin ja juoksi vedot sekunnin kovempaa. Itekin olin ihan tyytyväinen 30 sekunnin keskivauhtiin. Tarkalleen ottaen vedot kulkivat 30.1, 30.2, 29.7, 29.9, 29.7, 30.0, 29.7, 29.8, 29.5 ja 29.0. Setti näyttää paremmalta kun on numero kaksi edessä. Valmentaja Antero saa tosin yleensä puoli sekuntia hitaampa aikoja kuin itse..

Päälle vielä loppuverkat eli 2km avojaloin nurmikolla, muutamat loikkayritykset ja jutustelu mukavien ihmisten kanssa. Kämpille hölkkäilin pidemmän (4km) kautta. Veli tulee kylään loppuviikoksi eli eiköhän ohjelmaa ole tiedossa!

1 kommentti: