maanantai 6. kesäkuuta 2011

maanantai

Maanantain ulkoilut. Aamusta tunnin verran eli 13km+4x100m. Selkä jumitti hiukan, mutta kevyttä juoksua pystyi tekemään. Keli oli alkukesän viileän raikas.

Työrintamalla on hiljaista. Tulkkauskeikkoja on nyt melko vähän. Viranomaiset ovat varmaan hiukan hengähtäneet, kun on ollut koulun päättäjäisiä ym. Takala Pron markkinointi käynnistyi tänään. Pitää yrittää saada asiakkaita ympäri Suomenmaata, jotta tulkkauksesta saisi elannon jatkossakin. Sosiaalityön päätoimista opiskelijaa ei musta näillä näkymin tule. Maisteriohjelmaan en parin puuttuvan opintopisteen vuoksi päässyt ja itse pääsykoe ei mennyt riittävän hyvin.

Meikäläisen selkää on kivistänyt kuin vanhalla ja vaivaisella. Tuntuu, että olisi joku iskiasvaiva. Levossa ei mitään oiretta, mutta kun hiukan väärin kääntyy niin voi. Luulen, että viime viikon kovat vedot jotenkin ärsyttivät selkää. Itse reenit menivät hyvin.

Tänään oli tarkoitus juosta tusinan verran kaksisatasia. 4km hölkän ja 3x100m avareiden jälkeen pystyin juoksemaan vain 5x200m (30-32s) kun alaselkään alkoi tuntumaan vedon loppuvaiheissa. Eli siinä vaiheessa kun selkä kääntyy hiukan kaarelle väsymyksestä. Kovasti vaan selkiä ja vatsoja nyt niin eiköhän se siitä. Ratavetojen jälkeen siirryin nurmikolle missä rullailin 10x100m 50m kävelypalautuksella. Jaakko jatkoi vielä vetosarjaansa ja kun hän siirtyi verryttelemään juoksimme vielä 3x100m mielestäni terävästi.

Harjun kentälle on nykyään kiva mennä. Siellä tapaa kavereita ja tunnelma on hyvä. Nytkin jäimme juttelemaan reenin jälkeen sinne toviksi valmentajan kanssa. Siinä jutellessa pumppasin selkiä/vatsoja/kylkiä/punnerruksia. 3km loppuverkan jälkeen olin kämpillä.

Päivän valokuvat ovat Parkanon urheilukentältä. Kenttä tuo mieleen positiivisia muistoja. Sieltä alkoi meikäläisen juoksu-ura. Pikkukuvassa näkyy vanha kuuluttajankoppi.

3 kommenttia:

  1. jännä "retro-polaroid" -efekti noissa valokuvissa. jotain kuvankäsittelysysteemiä vai kameran omia toimintoja?

    VastaaPoista
  2. Moi, käytössä on melko suosittu Iphonen Hipstamatic. Ihan jännän näköisiä kuvia sillä saa ja katsotaan jatkossa millä kuvailen..

    VastaaPoista
  3. Moikka,

    Asiasta viidenteen: Saakos tuonne Harjun kentälle mennä kuka vaan tavan kuolevainen juoksentelemaan?

    t. Sami

    PS. Hyvä blogi, pitkään jo seuraillut ja vakoillut. :)

    VastaaPoista