keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

vesijuoksuliitto


Helteet on ny täällä. Ensimmäinen yö tuli nukuttua vielä ihan kiitettävän hyvin. Katsotaan miten seuraava yö onnistuu lämpötilä kun on vain kohonnut. Tänään välttelin kämpillä oloa viimeiseen asti ja hengasin ulkona mahdollisimman pitkään. Päivän työkeikkojen jälkeen lähdin bussilla Vaajakoskelle niska ja hartiahierontaan, ne kun ovat olleet jumissa pari päivää. Työ oli ihan pätevää, mutta hartiat jäkittävät vieläkin. Katsotaan miten huominen kisa kulkee.

Hieronnan jälkeen jäin hengaamaan Vaajakoskelle. Kävelin Naissaareen ja kävin tsekkaamassa biitsin sekä sulun. En jäänyt paikalle kahvittelemaan vaan tulin seuraavalla bussilla Jyväskylään.

Illalla tuli hengattua rannalla Jonen kanssa. Yritin toistaa itselleni ajatusta siitä, että kesästä tulee nyt nauttia. Toivotaan että elämä säilyy mielekkäänä ja haaveet toteutuvat. Hyvä ajatus on se, että elä nauttimaasi elämää ja ihmiset tulevat lähellesi.

Päivän reenit olivat ohi jo aamupäivästä. Juoksin 10km ja rullasin 5x100m +päälle verryttelin 3km Harjun pururadalla. Iltalenkin jätin sovitusti väliin ja toivoaan että kulku on huomenna hyvä. Mitäpä sitä ei tekisi kisojen hyväksi kun lenkinkin osaa jo jättää väliin.

Päivällä tuli pyörähdettyä torilla, missä oli koju joka mainosti itseään vesijuoksuliitoksi. Nimi oli sen verran komea, että piti poseerata sen edessä. Pitäisiköhän seuraavaksi perustaa joku oma liitto?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti