maanantai 27. kesäkuuta 2011


Taas on yksi ratatreeni takaa. Tarkoituksena oli kisavauhtinen treeni torstain tonnivitosta varten. Harjun kentällä oli lasten urheilukoulu ja sen jälkeen pm-viestit, missä
pitkälle viestille ei ollut joukkuetta. Lähdimmekin Palokkaan reenaamaan. Sain veljen auton lainaan ja poimin Anteron sekä Jounin kyytiin. Meikäläinen oli auton ratissa mikä on harvinaista. Ehkä tästä syystä hartiat oli hiukan jumissa vedoissa. Aloittelija jännää auton ratissa hartioilla.

Aamun lenkki oli helppo 9km+4x100m. Tuntuma oli mainio ja olo palautunut. Sitä fiilistä pitää hakea enemmän kohta kun on jo heinäkuu.

Palokan kentällä oli junnujen futismatsi, mutta saime juosta vetoja eikä kukaan valittanut. Neljän kilsan verkan ja 5x100m avareiden jälkeen juoksin suunnitellut 6x300m/ 300m hölkkäpalautuksella. Ekat kolme vedin tossuilla seuraaat kolme piikareilla. Ajat olivat noin 46.5, 46.6, 45.9, 46.5, 45.4 ja 44.4. Meni siis pikkasen liian kovaa kun tavoite oli 48. Tämä olisi noin neljän minuutin tonnivitosen vauhtia eli tavoiteltua loppuaikaa.

Bonuksena tein pari 150m vetoa joista eka oli 21.5. Tarkoitus oli terävän kiihdytyksen jälkeen pitää vauhti rentona. Toisessa vedossa alkoi tuulemaan ja satamaan vettä. Tätä iloa riittikin jonkin aikaa ja meidän piti pitää sadetta jonkin aikaa. Vasta sen jälkeen oli loppuverryttelyn (3km) aika.

Kalle ja Virtain urheilijat järjestävä keskiviikkona 6.7 Tähtien kisat. Sinne on tulossa kolmoselle Viron poikia Lewis Korir sekä kasillekin pitäisi olla vauhtia tarjolla. Tervemenoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti