keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Nurmikko suljettu

Juoksutin JKU:n maratonkoululaisia illalla. Sain siinä samalla myös ite tehtyä lenkin. Hain vajaan kymmenen hengen juoksuporukan Hipposhallilta ja hölkyttelimme sieltä Harjulle. Vajaassa 50 minuutissa ehdimme kolme kierrosta kiertämään ja sitten oli loppuvetojen aika. Tarkoituksena oli rullailla henkseleitä nurmikolla, mutta vahtimestarit olivat toista mieltä. Huomenna on kuulemma JJK:n peli ja nurmikko märkä. Juoksijat vain tallaisivat nurmen pilalle.

Siirryimme radan puolelle. Sehän on tarkoitettu juoksua varten. Ja toisaalta eivät palloilijatkaan meidän radalle tule. Jatkoimme satasten juoksemista. Vahtimestari kiskoi traktorilla siirrettäviä katsomoja. Ne tulevat takasuoralle pelin ajaksi. Siellä oli kuitenkin pituushyppääjien treenit menossa. Vahtimestari ei kai kehdannut heitä häätää pois. Me sen sijaan saimma passit siirtyä etusuoralle juoksemaan. Peli pelataan huomenna illalla. Olisi voinut luulla, että valmisteluja ehtii huomennakin työpäivän aikana suorittamaan..

Illan reeni siis 1h enemmän tai vähemmän helppoa juoksua maastossa +2x5x100m+ 2km loppuverkka. Aamulla hölkkäilyä 9km+3x100m.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti