perjantai 17. kesäkuuta 2011

fiilistä


Omassa rauhassa oleilussa on fiilistä. Perjantai-illan kunniaksi juoksin iltalenkin myöhään eli seiskalta. Kahdeksalta on mun saunavuoro. Vaihtelun vuoksi suuntasin lenkkarit Laajavuoren suuntaan. Siellä Jaakon ja Tommin kanssa juostua aamulenkkiä lukuunottamatta olen viimeksi liikkunut sukset jalassa. Kiersin tutun 5km kierroksen ja vanhat muistot tulivat vahvoina mieleen. Erään kerran on tullut sielä juostua erinäisellä kokoonpanolla. Tällä kertaa mukana oli vain Iphone, mutta linnut lauloivat niin kauniisti että piti stopata musiikki hetkeksi. Ilma oli juuri sopiva lenkkeilylle. Hyttysiä vain oli hiukan liikaa.

Lenkin aikana törmäsin useampiin tuttuihin. Siinä täyttyi myös päivän sosiaalinen kiintiö. Loppumatkasta pyörähdin vielä Harjun kentällä rentoja satasia juoksemassa. Henkselit (6x100m) kulkivat hyvin ja mies oli fiiliksissä. Viimeistään tässä vaiheessa kautta pitää alkaa sitä helppoutta etsimään juoksuun. Sitä mukaa toivottavasti myös kisat alkavat sujumaan paremmin.

Huomenna on Riston häät Tampereella. Se tietää myös lepopäivää. Ennen hääpaikalle menoa käyn hierojalla ja palauttelen loppupäivän. Kaikkinensa mukava päivä tulossa.

Päivällä törmäsin Hipposhallin nurkilla Kihun testiporukkaan, jotta mittareineen olivat Jarkkoa ja naiskävelijää mittailemassa. Jarkko veti kolmekymppiä eli aika kauan reeni kesti. Kestävyyslaji tuo kävelykin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti