maanantai 13. kesäkuuta 2011

Maanantaina palauduttiin vielä lauantain hellekisasta. Itellä oli jo tunne, että olisi ollut valmis tonneja juoksemaan tänään mutta parempi näin. Keli viileni sen 20 astetta yhdessä vuorokaudessa ja se tuo omat haasteensa.

Aamun lenkillä lämmintä ei ollut kuin +8 astetta. Astelin ulos sortseissa ja tuulitakissa. Tarkenin juuri ja juuri, kun Jaakon ja Tommin kanssa hölkkäilimme. Kiersimme Laajavuoren kautta ja päähän pistosta päätin pyörähtää Hippoksen puntilla. Olin siellä 55min juostuani. Tein salilla selkiä/vatsoja/kylkiä ja 2x50 penkille nousuja. Loppuverkkaa tuli 3km.

Töiden jälkeen oli tosi löysä olo. Lueskelin MeNaiset lehteä sohvalla ja keräilin voimia lenkkiin. Pyysin Selimiäkin lenkille, mutta turhaan. Sain kuitenkin hölkkäiltyä kevyttä 12km sekä tein ihan hyvät 5x100m. Jaloissa painoi hiukan aamuinen ja ehkä vielä enemmän lauantain kymppi.

2 kommenttia:

  1. MeNaiset ;) Oliko tuo täky? :=)

    VastaaPoista
  2. Alakerran lehtitelineessä huomio kiinnittyi Vuoden pakolaisnaisen Nasima Razmyarin, 26 otsikkoon "En ole koskaan ollut parisuhteessa" sekä rokkari Jouni Hynysen otsikkoon" Kauankohan vaimoni jaksaa katsella tätä touhua?"

    VastaaPoista