perjantai 10. kesäkuuta 2011

perjantai

Helteitä piisaa ehkä hiukan liikaakin. Aamulla jo kahdeksan aikoihin sai juosta ilman paitaa. Juoksin Leskisen Antin kanssa sellaiset 55min ja rullailin 3x100m. Juoksu tuntui hyvältä ja eteenpäinvievältä.

Työkeikkojen jälkeen tulin kämpille tankkaamaan ja otin pienet torkut. Niiden jälkeen lähdin uimarannalle lukemaan Hannu Salaman Juhannustanssit kirjaa. Pari tuntia myöhemmin palasin kämpille ottamaan päivän toiset hiet. Hölkkäilin Eccon Biomeilla puolituntia ja loppuvaiheessa lenkkiä tein 4x noin puolen minuutin mittaista reippailua. Juoksu tuntui edelleen hyvältä ja rennolta. Kämpillä tein hiukan vatsoja.

Viikko sitten kipeytynyt selkä tuntuu nyt lähinnä SI-nivelen kohdalla pienenä hermokipuna. Yleensä saan sen kuntoon syviä vatsalihaksia ym. pitoja tekemällä. Toivotaan, että vaiva ei enempää haittaa tänä kesänä.

Huomenna on raastopäivä Keuruulla. Tarkoitus on juosta maaliin 10000m pahasti hyytymättä. Keli tulee olemaan todella raju hellelukemien paukuttaessa +30 astetta. Vaikka kisa on iltakuudelta ei lämpötila paljoa laske siihen mennessä.

2 kommenttia:

  1. Onneksi etusuoralla saadaan juosta varjossa;)

    VastaaPoista
  2. Varjoa tosiaan löytyi, mutta +30 astetta ei juoksijaa hellinyt!

    VastaaPoista