tiistai 12. lokakuuta 2010

talven ensilumet tänään Jyväskylässä

Vaikka asustelee yksin ei välttämättä tarvi olla yksinäinen. Totesin sen tänään. Ohjelmaa voi olla ihan mukavasti ja fiilikset pysyä positiivisina näin syksylläkin. Eilen illalla kylään tuli kukas muukaan kuin satusetä Wilson Kirwa. Mies oli työmatkallaan ja poikkesi Jyväskylässä. Puhetta Wilsonilla riitti entiseen tapaan vaikka ikää vanhalla herralla alkaa olla jo kohtalaisesti. Juoksu ei kulje ehkä samaan malliin, mutta elämänohjeita riittää niin asialle kuin asialle. Wilson on mukana todella monessa projektissa ja tässä yksi: ProKenia. Siina Rotaryt vievät tietokoneita kouluille.

Meikäläisen flunssa alkaa mennä ohi, mutta silti pidin vielä lepopäivän. Se taas tietää sitä, että aikaa on kummasti enemmän. Töiden jälkeen hain postista kymmenen kirjaa Matti Ahosesta. Yhden niistä vein illalla valmentajalle.

Päivän mielenkiintoinen asia oli käynti Sampo-pankissa, missä Puttosen Juha nykyään hengailee sijoitusasiantuntijana. Asiakashenkisenä työntekijänä Juha keitti ensin kahvit ja vasta sitten keskusteltiin sijoittamisesta. Asiaan palataan myöhemmin vakavemmin ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti