maanantai 18. lokakuuta 2010

No niin nyt on taas päästy treenien pariin. Aamu alkoi hieman haparoiden, kun menin ilman aamupalaa otattamaan verikoetta. Kellonaika oli oikea, mutta viikkoa liian aikaisin. No palasin kämpille ja ehdin vielä aamulenkille (7km+1x00m). Juoksu oli hieman tukkoista, mutta iltalenkki sujui jo paremmin.

Päivän aikana ehdin tehdä töitä, kerrata tenttiin ja tehdä tentti kello 16.30. Omat aivot olivat siihen aikaan hiukan jäässä ja en saanut kirjoitettua perinteistä kahta sivua per vastaus. Kysymyksiä oli kolme ja aiheina vanhusten mielenterveys, lasten hyvinvionti ja mustalaistutkimus. Aiheet olivat sen verran mielenkiintoisia, että luin tenttikirjat hyvin ja tein perusteellisimmat luentomuistiinpanot pitkään aikaan. Harmi vaan että hyvä kenraali näkyi huonona menestyksenä tentissä.

Illalla lähdin lenkille pimeään ulkoilmaan. Siihen lienee totutteleminen seuraavan parin kuukauden ajaksi. Hölkkäilin kympin ja kulku oli vallan mainio. Kimmoisuus tuntui oikeen hyvältä ja mies oikein viihtyi ilmassa askellusten välillä. Kävin Hippoksella morjestamassa kavereita ja pari selkä ja vatsaliikettäkin tein. Huomenna mahdollisesti kevyttä vauhtileikittelyä tai salia. Katsotaan nyt mitä terveys antaa tehdä.

1 kommentti:

  1. Ilma ei ole pimeää tai valoisaa. Mutta en minä sitä sano, etteikö sielä Jyväskylässäkin ole vähemmän valoa iltaisin. En sitä sano...

    Fysiikan Napal-voittaja

    VastaaPoista