lauantai 9. lokakuuta 2010

uudet jeans:it!


Mielenkiintoista, kun flunssan tulo ei ole estettävissä pelkästään tahdon voimalla. Edes tupla-annos sitä C-vitamiinia ei aina auta. Joskus kevyessäkin flunssassa voi harjoitella. Niin tein tänään.

Aamulla hiukan ennen puolta päivää juoksin tunnin oikeen kevyttä, kun olisi pitänut juosta tv-kympin reipas. Ajattelin tehneeni ihan viisaan ratkaisun, kun olotilakaan ei pahemmaksu muuttunut. Iltapäiväksi meni kirjastolle opiskelemaan ja normaalisti neljän jälkeen uimahallille. Tein hiukan kevennetyn version omasta punttiohjelmastani ja se oli ohi puolessa tunnissa. Tunne kropassa oli hyvä. Päälle uin 500 metriä sekä saunottelin kunnolla.

Paluumatkalla kämpille toteutin päätökseni ostaa uudet farkut. Entiset Eldoretista ostetut Calvin Cleinit alkaa olla rei'illä kuten muutamat muutkin farkut. Olisi siis housunvaihtoviikkojen aika. Henkka&Maukasta löytyikin sitten heti ensimmäiset parit hintaa 19,90e. Leikkaus oli Slim-cut, se on ilmeisesti nykyään muotia. Kaupassa kun kerran ollaan ostin samalla toisetkin, vähän niin kuin perusäijä joka kerran vuodessa vaatekaupoille erehtyy. Ne toiset olivat itseasiassa paremmat ja hintaakin parikymppiä enemmän, mutta en alkanut nirsoilemaan. Kassalle ja kämpille. Nyt sitten Jyväskylän kävelykaduilla pyöräilee trendikäs farkkumalli..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti