keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Jos eilen oli nollapäivä niin tänään tuli sitten kilsoja senkin edestä mittariin. Aamupäivällä mulla oli hyvää aikaa ja hölkkäilin päivänvalossa parikymppiä. Juoksu kulki ihan kivasti ja tekniikkakin pysyi kasassa. Tällä tarkoitan sitä, että juoksuasento pysyy hyvänä loppuun saakka eikä alaselässä ala tuntumaan.

Jouni pyysi iltalenkille ja ajattelin vielä pystyväni kympin hölkkäilemään. Ajatuksena oli tehdä sitä keskivartaloa kehittävää reeniä sen jälkeen. Hiukan selkiä vahvistinkin sekä tein hallin puolella 3x100m rennosti. Kämpille päästyäni oli jo melkoinen nälkä ja hyvällä ruokahalulla söinkin.

Huomenna olisi jälleen Pilates-päivä. Ajattelin juosta sen jälkeen aamulenkkini ja mielenkiinnolla katson, miten juoksu kulkee. Pilateshan rassaa sitä voimanpesää eli keskivartaloa. Ainakin viimeksi oli hyvä ryhti pitkän aikaa ja alaselkäoireet ovat olleet poissa melkein kokonaan viime päivinä. Ei silti aleta intoilemaan vaan edetään askel kerrallaan. Huomenna kuitenkin mahdollisesti porrasjuoksua, mikäli Harjun portaat eivät ole liian pahasti lumen peitossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti