sunnuntai 10. lokakuuta 2010

päivä puhumatta

Kipeänä ollessa ei kämpiltä kannata lähteä minnekään. Lepohan on parasta lääketta flunssaan. Noudatinkin ohjeita nukkumalla sellaiset 12 tuntia. Pientä lämpöä oli varmasti yöllä, kun unessa paiskin tulkin töitä hullun lailla. Aamulla olotila ei ollut sen palautuneempi kuin nukkumaan mennessä.

Jotain älyllistä sain kuitenkin päivän aikana aikaiseksi. Muistin, että sosiaalityön ensi viikon asiantuntijuus-opintojaksoon kuuluu neljä tuntua Tuomo Kokkosen luentoja. Video luennot pyörimään taustalle ja lounasta laittamaan. Kokkonen piti luentojaan ja meikä söi lounasta kaikessa rauhassa. Tiskasin astiat, otin jäätelöäkin jälkiruuaksi ja luento jatkui keskeytyksettä. Jumppailin myös alaselkää kuntoon Pilates rollerilla. Täytyy myöntää, että jossain vaiheessa luentoa oli täydessä unessa. Herättyäni koitin tsempata ja aloin kirjoittamaan luentomuistiinpanoja. Tarkoituksena on ensi viikolla keskustella aiheesta asiantuntijuus sosiaalityössä verkossa. Valmistautuminen on siis suoritettu.

Olin melkein koko päivän puhumatta, mikä on saavutus sekin. Viiden aikaan tuli kuitenkin pakottava tarve lähteä kahville keskustaan. Otin mukaani huomista tenttiä koskevat luentomuistiinpanot. Kahvin ja porkkanakakun Coffee Housesta tilattuani pari sanaa puhuin, mutta mistään puhetulvasta ei ollut kyse. Illalla äiti soitti ja kyseli kuulumisiani. Siinähän se päivän sosiaalinen kiintiö tulikin täyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti