torstai 14. lokakuuta 2010

Kamppailu työkyvyn eli äänen käytön palauttamiseksi jatkuu. Se tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä on viides lepopäivä menossa ja jatkunee vielä jonkin päivän. Kuumeilua ei ole ollut sitten viime lauantain, mutta ärhäkkä kurkkupöpä hidastaa hiukan menoa. Töitä olen tehnyt normaalisti vaikka vähän huonommalla intensiteetillä. Työpaikallakin tokaisin, että freelancer:illä ei ole varaa jääädä kämpille makoilemaan.

Aamusta oli aivan kauhee keli. Keli oli hiukan plussan puolella ja siksi odotettu lumisade muuttui rännäksi. Kastuin melko lailla ympäri kaupunkia fillaroidessani. Aamuherääminen ei muutenkaan helppoa ole ja kun siihen lisätään flunssainen olo ja aamujen pimeys alkaa vaikeusaste nousta. Hattua nostan niille, jotka kuudelta menevät aamulenkille ja kasilta ovat työpaikalla.

Huomiselle olisi savottaa vielä jonkin verran jäljellä. Sitten lähden kotona käymään. Perhe kokoontuu ja meininki on sen mukaista. Juoksulenkkarit otan sillä mielellä mukaan, että niitä tulee myös ulkoilutettua.

2 kommenttia:

  1. Sitä mennään seiskaksi töihin autolla ajaen 30min ja sitä ennen lenkit yms. muut.

    -Henkka-

    VastaaPoista
  2. Sä et oo enää ihminen, sä oot kone. Vertaan lähinnä "normaaliin väestöön" en tilastopoikkeamaan :)

    VastaaPoista