maanantai 4. lokakuuta 2010

Diili

Telkkarista alkaa kymmenen minuutin päästä Diili-ohjelma. Blogipäivitys pitää ehtiä tekemään ennen sitä. Olen seurannut kyseistä tv-ohjelmaa syistä, että siellä on yksi maallikkosaarnaaja-kaveri. Toiseksi, että ohjelma edustaa itselle aika vierastaa maailmaa. Yritän ymmärtää business-meininkiä ja välillä siinä onnistunkin. Kävin perjantaina katsomassa Wall Street elokuvankin. Liike-elämän ihmiset ovat omalla tavallaan kuin urheilijat- kurinalaisesti pyrkivät tavoittelemaansa päämäärään itseään säästelemättä. Molemmissa touhu voi mennä välillä överiksi..

Maanantai oli työntäyteinen päivä. Sen verran mies oli sippi kämpille päästyäni, että otin pienet unet ennen illan treeniä. Treeniin lähtiessä selkä tuntui levänneeltä. Juoksin suunnitelmieni mukaisesti yhdeksän kierrosta harjun mailin mittaista reittiä. Eka kierros oli verryttelyä 6.40 pintaan. Melko pian vauhdiksi vakioitui 6.00-6.10. Käytännössä juoksin yksin. Lopussa oli niin hyvä fiilis, että päätin kokeilla paljonko pääsen vikan kiekan. Jalat toimivat mainiosti ja aikani 5.21 jo hämärtyvässä illassa oli hyvä. Vauhtia siis löytyy edelleen. Aiempiin vuosiin verrattuna kierrosten keskivauhti on vain ollut reilusti kovempaa siksi yksi kierros irtosi noin helpolla. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.

2 kommenttia:

  1. Mä en pysty kattomaan tota diiliä. Alkaa ahdistamaan se rahakeskeisyys sekä hirveä keskinäinen kilpailu, pyrkyryys ja bisnesmaailman kovuus. Katoin viime kaudella kaikki jaksot, mutta tällä kaudella katoin vain ekan. Sitten tuli täydellinen haluttomuus ja ahdistuneisuus. Tietenkin urheiluun kuuluu kilpailu, mutta kun työelämänkin on nykyisin silkkaa kilpailua ja ressiä, jossa asiat mitataan vain taloudellisin mittarein, niin ei ihme, että ihmisille tulee loppuun palamisia niin paljon nykypäivänä.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän Hjalliksen mesoaminen aika ajoin menee överiksi. Ehkä ohjelmaformaatti vaatii tietynlaista toimintaa. Eilinen jakso oli jo hiukan pliisumpi.

    VastaaPoista