sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Pikkasen vie sairastelu vielä voimia. Nukuin pitkät 12 tunnin yöunet ja aamupalan jälkeen ajattelin lähteä pienelle lenkille. Pieneksi se jäikin, sillä jaloissa tuntui eilinen kevyt lenkki ja eikä menohaluja oikeen ollut. Viiden kilsan jälkeen pistin kävelyksi ja kävin katsastamassa vanhat lenkkipolut kuten viinikan pururadan. Siellä meikäläinen juoksenteli ensimmäisä lenkkejäni. Nyt reitti on hiukan kaventunut ja kasvanut umpeen, mutta on edelleen juostavassa kunnossa.

Jännä juttu, kuinka meikäläisen selkä tuntuu pienenkin juoksun jälkeen. Kyllähän siinä selkä rasittuu penestäkin ja pitkän levon jälkeen kroppa on vähän ihmeissään. Voi olla, että vie hetken aikaa ennen kuin juoksu alkaa taas kulkemaan. Valmentaja Antero on ensi viikon etelässä ja treenit tulee tehdä ilman valmentajan valvovaa silmää.

Juoksukelit ovat muuttuneet aika paljon sairastelun aikana. Nyt on lunta hiukkasen maassa ja kelit kylmempiä. Ensi viikolle on kuitenkin luvattu plussakelejä ja eiköhän se maastossa juoksukin onnistu vielä pehmeällä alustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti