tiistai 31. maaliskuuta 2009

Eldoret alkaa hiljentya. Viime viikolla poistui Sanna ja tanaan pitkan leirin heittanyt Benkku. Reenit jatkuvat silti normaaliin tahtiin. Tanaan juoksin hitaam 14km kiihtyvan lenkkin. Sykkeet ovat edelleen hiukan koholla ja vatsa ei ole taysin kunnossa. Ruuan imeytyminen siina hairiintyy kun pakki on sekaisin ja fiilis on sen mukainen treenatessa. Eilen vedettiin Miron kanssa illalla 18km 4.40 keskivauhdilla ja sekin vauhti teetatti toita. Imodiumia on muutama tullut jo vedettya ja tilannetta seurataan insinoorin tarkkuudella.

Parin paivan paasta olisi tarkoitus piipahtaa jalleen Itenissa 2300m korkeudessa hakemassa luonnollista epopiikkia. Viime kerralla juoksu ei kulkenut siella eika sen jalkeenkaan erityisemmin. Oli hiukan flunssan tuntua kovan saunomisen jalkeen parina paivana. Katsotaan toinen kerta nyt.

Leffoja on tullut katsottua jalleen urakalla. Eilen katsottiin Tears of the Sun ja Very long engagement. Kaikki katsotut leffat loytyy yhdesta kadulta ostetusta DVD:sta. Laatu ei ole erinomainen, mutta 20 leffaan hintaan 2e ei ole liikaa maksettu.

Illalla teravia 60m vetoja + Paolon hierontakasittely.

3 kommenttia:

  1. Hieno homma kun vatsa toimii ;) Monet mummot olisi kateellisia ;)Pitää van huomioida se treeneissä jos toimii liian hyvin. Olihan sinulla Frankesskin tosi hyviä nappeja Terollekkin. Mies nousi vuoteelta peräti tosi suoriutujaksi ;)Vatsataudin jälkeen 2,38 oli kova suoritus.

    VastaaPoista
  2. Se oli ihan perus idoform. Laake ei toimi nailla leveysasteilla. Imodiumiin on turvauduttava, eika sekaan tulppana aina toimi hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Ihan semmonen pikkunen lisäys tähän lääkekeskusteluun. Idoform ei varsinaisesti ole lääke, vaan muistaakseni luokitellaan ns. rohdosvalmisteeksi (tehoa ei ole todistettu lääkkeelle tarvittavalla tavalla, puuttuu myös vaikuttava lääkeaine). Idoform sisältää maitohappobakteereita, joita on myös näissä terveysvaikutteisissa elintarvikkeissa (esim. Gefilus). Imodium sen sijaan on lääke (vaikuttava aine loperamidihydrokloridi), jonka taoimintaperiaatteena on lyhyesti sanottuna saada maha jumiin (suoliston toiminta mm. hidastuu lääkkeen vaikutuksesta). Äkillisen ja kovin vuolaan ripatin hoitoon voipi nestehukan korvaamiseksi kokeilla lisäksi myös Osmosal-jauhetta, joka sisältää tarpeellisia suoloja ja glukoosia (ei korvaa perusnesteytystä). Nestetasapainoahan kannattaa muutenkin korjata suolapitoisilla nesteillä ennemmin kuin sokeriliemillä; glukoosilla on taipumus laittaa maha vielä entistä sekaisemmin.

    T

    VastaaPoista