maanantai 23. maaliskuuta 2009

6.10 22km kevytta+3x100m
11.00 10km kevytta+10x100m

Paivan setti oli yksinkertaisuudessaan tehokas. Kilsoja oli kerrytetty mittariin ennenkuin oli edes puolipaiva. Lenkkien valissa ehdin syoda aamupalan ja ottaa pienet nokosetkin. Illalla on Paolon kasittely hieronnan muodossa ja toivottavasti se ei tunnu yhta paljon kuin viime kerroilla. Miro ei kuulemma aio enaa ottaa hierontaa ollenkaan. Menkoon junnukategoriaan.

Eilen illalla satoi vetta. Siina iso uutinen. Sade tosin oli kuuroluontoinen, mutta heti aamulla ilma oli raikkaampi ja juoksijoilla nakyi pipoja liikenteessa. Vastaan tuli joku Qatarin pukuun sonnustautunut kaveri. Eliud Kipchoge kuulemma ohitti meidat kun jatkoimme juoksua Isabella Anderssonin kanssa. Olin nakevani Martin Lellin juoksevan vastaan, mutta Mogulin blogin mukaan mies juoksi Lissabonissa eilen. Joku nakoiskaveri varmaankin.

Niin vesisateeseen. Aamun auringonnousu oli todella komea ja aurinko heijastui aamukasteesta upeasti. Ilmassa oli hieman sumuakin ja juoksutunnelma sen mukainen. Nailla fiiliksilla jaksaa Suomessa syksyn pimeilla keleilla.

2 kommenttia:

  1. Ensimmäiset sateet ovat aina hieno kokemus, kuumuus antaa periksi.
    Täälläkin näkyy aurinkoa.
    Tumepanga safari ya Tanzania mwezi wa kumi.AT

    VastaaPoista
  2. Huhujen mukaan tais olla Miika jonka touhut toissailtana taisi menna junnukategoriaan? Tarviiko tarkennusta?

    VastaaPoista