tiistai 17. maaliskuuta 2009

Aamulla juoksin tukkoisen 20km 2300m korkeudessa Itenissa. Maastot siella on kohtuu makisia, mika ei tee vaelluksesta yhtaan helpompaa. Eilisen iltalenkki (10km) kulki multa jo hyvin ja paalle tehty 10x100m/100m holkkapalautuksella Itenin kentalla sujui oikein hyvin. Hieronta oli palauttanut jalkoja. Musse oli normaalisti lenkilla mukana, mutta ei haastanut satasille. Illalla suomiruotsi hengessa pingis ja saunominen. Jarkko kyykytti mussea molemmissa.

Nukkuminen oli laadukasta samoin kuin reilut parin tunnin paikkarit aamulenkin jalkeen. Tuntui etta ei tassa muuta ehdi tehda kuin reenata, syoda ja nukkua. Itenin keikan aikana en edes ehtinyt paivittaa harjoituspaivakirjaa. Niin kiireista oli.

Ehka eilisen hienoin keikka oli St Patrics Highschoolille. Tuolle veli O"connelin opinahjolle, joka on mm. kouluttanut Wilson Kipketerin. Mieleenpainuva oli kavelymatka koululle. Paikalliset junnut olivat matkalla liikuntatunnille ja voi sita riemua kun tempasimme kamerat esiin! Poseerauksia oli monenmoisia ja meilla valkoisilla olo kuin poptahdeilla. Kuvia nettiin tulee myohemmin. Nyt siis olemme taas Eldoretissa. Linkkilistassa Itenin harjoituskeskus.

2 kommenttia:

  1. Sulla on tullut jo 50 000 kävijää täyteen tuonne counteriin.
    Käykö edelleenkin satakunta lukijaa päivässä?

    VastaaPoista
  2. Hyva, etta porukkaa eksyy sivuille. Google analytics ei avaudu hyvin naille sivuille, joten en ole paassyt tarkistamaan viimepaivien kavijamaaria.

    VastaaPoista