maanantai 30. maaliskuuta 2009

su 8.30 12km keveetä
17.00 10km keveetä Benkun kanssa

Mahatauti vei miehestä eilen voiton. Silti väänsin pari kevyttä lenkkiä. Muu aika meni makoillessa ja voimia kerätessä. En jaksanut edes nettiin raahautua, se kun olisi kuluttanut energiavarastoja liikaa, eikä mahakaan ollut parhaassa tikissä. Olo heikkeni lauantaina, kun olimme MM-maastoja katsomassa paikallisessa Kligissä. Porukkaa paikalla oli älyttömästi ja tunnelma sen mukainen. Tosin homma hiukan lätsähti, kun miesten kisasta ei tullutkaan mitalia. Luulen että sandwitch beeffissä oli jotain, sillä Jarkko, Miro ja Benkkukin hiukan vatsaansa valitteli.

Olen nyt pari päivää nukkunut normaalia pidempään ja pitänyt kevyempää jaksoa treeneistä. Tänäänkin aamulenkki oli vasta 8.30, kun nukkumaan olin mennyt 22.00. Pari leffaa: Hotelli Ruanda ja yksi toinen Burundissa tapahtuvasta krokotiinin metsästyksestä leffa. Pari päivää aikaisemmin tuli katsottua Slumdog millionare eli Slummien miljonääri oli kyllä vaikuttava leffa. Kaverit ei käytännössä omistaneet mitää, mutta silti toisesta pidettiin huolta ja hauskaakin välillä oli. Kaiken kurjuuden keskellä pikkuskidit tulivat toimeen kekseliäisyydellä ja tuurillakin. Kannattaa katsoa niin loppuu se ainainen valitus.

5 kommenttia:

  1. Odotitko oikeesti suomeen mitalia ukkojen kisasta?

    Read..

    VastaaPoista
  2. En ole Miika mutta vastaan kun olen linjoilla.

    Miika odotti hyviä tuloksia kenialaisilta juoksijoilta.

    Oli muuten pienet erot kärkiporukan ajoissa.

    A

    VastaaPoista
  3. Älä ihmeessä syö sandwitchia, niissä on kylmää lihaa, kanaa tms.
    AT

    VastaaPoista
  4. Read... Mita ihmetta?
    Kenialaiset odottivat miesten sarjasta jopa voittoa, kuningas Bekelen ollessa poissa pelista. Pettymys oli valtaisa kun ei edes mitalia tullut. Kisa televisiotiin todella surkeasti ja maali tuli yllattaen. Ei ollut loppusuoran draamaa.

    VastaaPoista
  5. Heh.

    Vähän koitin ironiaa heittää, mutta tosissaan se nyt otettiiin.

    Sortsit

    Read

    VastaaPoista