keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Keskiviikko paiva aukeni pilvisena ja viileana. Vetta oli sadellut illalla ja keli muistutti jo suomalaista kesapaivaa. Puoli kasilta tehty parinkympin lenkki sujui jo paremmin kuin paiviin. Syke pysyi kurissa ja tuntuma oli vahintaan kohtuullinen. Tilannetta auttoi varmasti eilinen parintunnin hieronta. Hierontaa ottaessa oli hyvaa aikaa katsella Mr.Beania, joka on talla leirilla ollut kovassa kaytossa. Leffan katsominen on taktinen veto, silla silloin Paolo ei kovin ronskisti paina lihaa luita vasten. Silti on jalat nyt paljon paremmassa kunnossa kuin tanne tullessa. Venyttelya ei silti aivan taysin saisi unohtaa. Ikaa kun tulee, niin edes jonkinlaisen lihasten elastisuuden yllapitaminen on elintarkea asia. Kankeutta ei tarvitse hakea, se tulee itsestaan.

Aamupaivalla torkkuja ottaessani tai oikeastaan sos.tyon paasykoekirjaa lukiessani Musse yllatykseni pirautti. Oli tullosa kaverinsa kanssa Eldoretiin asioimaan. Kaveri olikin yllattaen hallien 3000m euroopan mestari ja 7.34 ajan aikaisemmin paukutellut Mo Farrah. Yllatys oli positiivinen, kun saimme heidat Simon kampille kutsua. Biljardissa tuli yksi voitta ja tappio. Shakin ja kaffittelun jalkeen kaverit lahtivat syomaan lounasta. Huomenna heita saattaa nakyilla Itenin suunnalla. Meriittilistaan olisi hyva viela lisata lenkki Farrahin kanssa. Paivan kuva on viime Itenin keikalta.

2 kommenttia:

  1. Venyttelyhän on paitsi tärkeää, myös juoksemiseen liittyvistä oheistoiminnoista hauskin. Sen avulla on ollut mahdollista säilyttää se sama kuminauhamainen notkeus lonkkanivelissä, joka niissä oli jo silloin 5-v. naperona.

    ;D

    T

    VastaaPoista
  2. etkö oikeesti juossut illalla lainkaan... keventeletkö johonkin kisoihin vai mitä...

    VastaaPoista