perjantai 20. maaliskuuta 2009

6.10 2km vr+ 12km reipas (ka 3.47)+1km vr
ilta 10km+rullauksia+keskivartalokuntopiiri (sita ennen kuitenkin uima-altaalla chillailua)

Aamun treeni meni loistavasti. Alle 4min vauhteja taalla juostessa saa jo tehda toita. Tuntuu, kuin hengittaisit kankaan lapi. Lisaksi pienikin maki tuntuu kropassa. Juoksualusta on kovaa hiekkatieta, mika on kaikin puolin mainio juoksemiseen. Teita riittaa vaikka muille jakaa, mutta silti tulee aika lailla samoja polkuja kierrettya.

Eilen ryhdistaydyin ja kaivoin esiin sosiaaliltyon paasykoekirjan. Sisallysluettelo on selailtu ja kirja odottaa lukijaansa. Eikohan sekin projekti etene omalla painollaan. Pienta keskittymista sekin silti vaatii ja usein uni voittaa kun aamulenkin jalkeen lepuuttelen jalkoja sangylla.

Toinen projekti on ollut DVD: making of a nation: a political history of Kenya. Tama tupla dvd sisaltaa Kenian historian itsenaistymisesta nykypaivan tilanteeseen. Dokumentti muotoon tehtyna se on varsin laadukas ja asiaa sisaltava. Olenkin ollut kiinnostunut, miksi kikuyu heimoon kuuluvia ei pahemmin rakasteta. Vastaus loytyy historiasta ja pienesta omaan pussiin pelaamisesta. Poliittisilta murhiltakaan ei olla valtytty. Daily Nation-lehti on dvd:n julkaisija. Kuvassa katulapsi kantaa vetta: pistetaan poika ansaitsemaan rahansa. Aina kun kolikoita annan sanon, etta naa hilut ei sitten mene liimapurkin ostoon.

3 kommenttia:

  1. Joku kommentoi tuossa aiemmin ja kehui Suomen kevätkelejä, vaan eipä kannata vielä liikaa henkseleitä paukutella. Se on ihan saletti, että viimeistään vappuna tulee vielä räntää ja loskaa taivaalta Keski-Suomessakin (elikkä siis Oulussa). Tälle aamullekin lenkki lumessa räpiköiden vastatuuleen. Ja toisekseen, kun olen tämmöinen semi-historioitsija, niin kysynpä vielä, että oisko tuota Kenian historiasta kertovaa dvd:tä mahdollista saada täällä Suomessa käsiinsä, tiedätkö? Alkopa kiinnostaa..

    T

    VastaaPoista
  2. Dato daily nationin nettisivuilta, voiko sita tilata sielta. Maksoin 15e ite siitta kun kaupasta ostin. Kuka on t? Mulle voi s-postiakin kaittaa g-mail osoitteeseenkin jos haluaa anonyymina olla blogissa.

    VastaaPoista
  3. DVD vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Mä myös haluan oman versioni siitä, tai sitten katson sen sun DVD:n kun tulet Suomeen.

    VastaaPoista