perjantai 27. maaliskuuta 2009

to klo 6.10 10km (50min) +n.10km reipasta (37min)
klo 9.50 10km keveeta+3x100m
pe klo 7.30 5km+10x100m rennosti+5km vr
ip lepo tai kevytta

Eilen en kaynyt kaupungilla ollenkaan. Oli iso projekti saada lammas pois paivilta ja saattaa grillauskuntoon. Paulo ja Dan tosin hoitivat nylkemisen ja Simo kaulan katkasemisen, mutta makin sain jotain tehda: pitelin koipea sen verran etta nylkeminen onnistui. Melko ammattimaisesti homma toimi hiukan tylsallakin veitsella. Paulo ja Dan halusivat saastaa vatsan, mika sekin on kuulemma herkkua. Kivestakin tuli maisettua, kun sain kehuja maun muistuttavan kananmunaa :) Joka tapauksessa Sannan laksiaisjuhlat olivat onnistuneet ja tarinoita riittaa kerrottavaksi siitakin paivasta.

Tanaan paatimme syoda viela kunnon lounaan kiinalaisen ruuan merkeissa. Kaupungille paastyamme paaministeri Raila Odinga autosaattueineen paasteli paakatua pitkin sotilasparakkeihin. Ilmeisesti jotkin rekrytointipaivat ovat olleet menossa ja nyt on varmaan juhlallisuuksien aika. Paraatia tms on varmaan tiedossa Moi Barrackseilla.

4 kommenttia:

  1. Ette taidakaan olla ihan turhia jätkiä, jos pyörtymättä olette lampaan teurastuksesta selvinneet!
    Pisteet tuosta teille. Veren näkeminen ja tuommoinen leikkely vaatii tietyn määrän asennetta ja luonnetta, terveisiä vaan leikkaussalimaailmasta!

    T

    VastaaPoista
  2. Eikö toi oo aika raakaa touhua teurastaa eläin ja sitten nylkeä se?

    VastaaPoista
  3. "Eikö toi oo aika raakaa touhua teurastaa eläin ja sitten nylkeä se?"

    Pikkuisen raa'empaa touhua on syödä se kylmiltään, siis ilman tappamista, teurastamista, suolistamista, nylkemistä, paloittelemista ja kypsentämistä. Ainakin niin ME ollaan korvessa tuumattu ku hirviä ollaan kaavettu.

    Tietty jokainen tavallaan..

    -FG-

    VastaaPoista
  4. Sannaa hiukan kiusattiin ja sidottiin lammas sen ikkunan taakse. Siina oli suora katsekontakti. Pari paivaa lammas pihalla muutenkin tepasteli ennenkuin lihoiksi pistettiin. Itse teurastus oli seuraavanlainen: jalat sidottiin yhteen, kurkku taivutettiin kauniisti taakse ja Simo sivalsi kaulavaltimon auki. Ei siina lammas kauaa satkinyt. Dan ja Paolo hoiti ForresG:n mainitsemat toimenpiteet. Pari tuntia myohemmin grillissa paistuivat lampaanreidet.

    VastaaPoista