maanantai 16. maaliskuuta 2009

La 2km+13km reipas hiukan alle 4min vauhtia, Iteniin, illalla 10km kevytta+sauna
Su 15km+3x100m kevytta Mussen ja Jarkon kanssa, Hieronta+ keskivartaloreeni+sauna
Ma 10km kevytta, todella tukkoista, pieni vilustuminen kai.

Lauantan Iteniin saapuminen sujui vaivattomasti pikkubussilla. Matka kesti vain puoli tuntia ja olimme Lornah Kiplagatin treenikeskuksen portilla. Saimme huoneet ja ehdimme viela lounaallekin. Lounassalissa lounasteli Mustafa, Musse, Mohammed. Mies esittaytyi kohteliaasti ja siita jutustelu alkoi. Sain ajan hanen kauttaan fyssarille, joka katsoi nilkkaani eilen. Paikat oli kunnossa, nilkka vain tahtoo pyoria epatasaisella alustalla. Illalla otimme suomiruotsi hengessa yhteen pingismatsin muodossa. Noyryytin Jarkkoa, fyssaria seka Mussea. Jalkimmainen peli oli tiukka ja 11 pisteen peli paattyi numerion 15 13. Illalla oli sauna ja nukkumaan meni tyytyvainen mies.

Sunnuntaina aamupalan jalkeen lahdimme lenkille Mussen kanssa. Mies kohteliaasti holkkasi mun ja jarkon kanssa 15km ennenkuin alkoi itse kiihdyttelemaan vauhteja. Sykkeet eivat kovin korkealla olleet ja tuntuma juoksuun oli hyva. Paivaunien jalkeen kavin fyssarilla nayttamassa nilkkaa, joka yllattaen antoikin hieronnan hintaan 10e. En siis enaa iltalenkille lahtenyt. Illan kova saunominen vei mehut miehesta ja yolla oli vahan jo kipea tuntu. Joko popo tai pieni vilustuminen on kai kyseessa.

Maanantaiaamun lenkki oli tukkoinen, kun kavimme pyorahtamasse legendaarisella Itenin urheilukentalla. Kameraa en muistanut ottaa mukaan, mutta illemmalla olisi tarkoitus vetaa muutamia henkseleita kentalla. Olo mulla on siis aika nuutunut ja tarkoitus olikin ottaa kevyesti tama Itenin keikka. Lauantai oli kova paiva ja seuraavaksi isketaan tonneja keskiviikkona. Parin viikon paasta ehka uudestaan tanne Iteniin lomailemaan.

4 kommenttia:

  1. Muista nyt levätä se flunssa pois, ainakin keskiviikkoon asti. Ja käsiä pitää muistaa pestä kun menee vieraisiin paikkoihin.

    Pikaista paranemista!

    R

    VastaaPoista
  2. Miikan on oltava hyvä pingiksessä, kun hän on sitä jo nuorena koululla pelannut. Siinä ei paljon pikkusiskolle ja muille tytöille annettu kuin katsomisen mahdollisuus, kun pojat ottivat sielläkin mittaa toisistaan!

    VastaaPoista
  3. Muistan kun valitunneilla Tansanian suomalaisella koululla piti jonottaa pelaamaan. Isomman oikeudella pelit saattoivat valilla hiukan venya.. Kerran kavi suomen suurlahettilaskin vierailulla koululla ja pelasi tietysti pingista!

    VastaaPoista
  4. Joo, muistan nuo pingisajat. Olivat hyviä aikoja.
    Olen muuten edelleen aika hyvä pingiksessä. Kaikki, joita vastaan olen pelannut, ovat hävinneet..

    VastaaPoista