lauantai 7. maaliskuuta 2009

ap 53min kiihtyva (13km) vikat 3km 3.30 rytmilla
ip kymppi kevytta+satasia

Illalla ei tahtonut tulla uni, kun mielessa pyori katulapsen markiva haava. Kaveri on toista kuukautta kadulla pyytanyt apua haavaansa. Siina oli oikeesti jarkyttava reika, enka saanut sita mielestani. Sannalta sain antibiottikuurin, jonka aion vieda kaverille illalla. Jospa siita saisi mielenrauhan. Naita tapauksia taalla on paljon ja luulen, etta jonkinlaista katulapsi-projektiakin on varmasti olemassa. Silti kundit tuntuu viihtyvan keskustassa ja tulevat multa, benkulta, jarkolta, mirolta ja sannalta kerjaamaan tee-rahaa. Olen sanonut niille, etta liimaa ei sitten osteta. Vastaus on ollut myontava. Joka tapauksessa arki on niille varmaan melko karua niinkuin monelle muullekin tassa maassa. Me ollaan taalla vaan reenaamassa, mutta ei sita silti voi ummistaa silmia aivan kaikelta. Toivotaan, etta kundi loytyy illalla kun tullaan keskustaan taas massailemaan.

4 kommenttia:

  1. Liikuttavaa. Toivottavasti poika ottaa lääkkeet kuuriluontoisesti eikä pane niitä jemmaan.

    R

    VastaaPoista
  2. Ei taida pelkkä antibioottikuuri riittää säärihaavan hoitoon. Eipä silti, tiedän kyllä sen tunneskaalan, minkä tuollainen kohtaaminen saa aikaan. Kelju olo jää pitkäksi aikaa. Toivottavasti tapasitte uudestaan ja sait sen kaipaamasi mielnrauhan.

    teija

    VastaaPoista
  3. Kävin tos männä viikol Virroil seuranmestaruus hiihdois ja siel urheiluväki ja paikallinen media oli lukenu sun jutun lehest ja oli hyvin kiinnostuneita puuhistas, joten otin vapauden antaa lausunnon sun puolestas, koskien harjoittelua, kilpailua, ihmissuhteita, raha-asiota, töitä ja kaikkee siltä väliltä. Ny on maine taattu Virroil.
    T: Kalle

    VastaaPoista
  4. Hyva Kalle, sa oot nyt mun manageri! Palkkaa en pysty viela maksamaan, mutta saat ottaa julkisuudesta oman osan :)

    VastaaPoista