lauantai 28. maaliskuuta 2009

6.00 3km vr+10km tv-kova (37min)+2km vr
10.00 10km verryttelya

Eilen pidin loppupaivan lepoa. Tunsin, etta olin ansainnut sen. Sen sijaan etta olisin lahtenyt iltalenkille menin kaverille Paulolle kylaan. Paul on Simon vanhoja treenikavereita ja nakyy kampilla paivittain. Lisaksi Paulo on loistava hieroja. Mies keitti iltapalaksi maistuvaa hirssivellia. Tunnelma oli mainio illan pimetessa pellista rakennetussa rivitalossa.

Tanaan sitten iskettiin kovaa (tai no kovaa ja kovaa, henki kuitenkin teki toita). Verryttelyn jalkeen alkoi jo nahda mihin astuu pimeassa ja oli aika kiihdyttaa vauhteja. Pikainen puskassa kaynti hieman hairitsi alkumatkasta, mutta muuten kulku oli hyva. Valilla mentiin alle 3.30 vauhtia ja valilla paalle. Syke jai hieman alle 170, mika on mulla anakynnys. Sen yli pitaisi kylla alkaa jo paasta, kisakausi kun tekee tuloaan. Eka kuukausi on toisaalta vasta takana korkealla ja kohta elimiston pitaisi ottaa vastaan normaali treenia normaalivauhtia. Kiire ei silti ole viela mihinkaan.

Kohta tulee MM-maastot telkkarista. Veikkaan etta kenialaiset tekee melko pahaa jalkeat talla kertaa. Miesten voittaja on toivottavasti Moses Mosop. Katsotaan parintunnin kuluttua. Viereinen kuva on ihan lihakauppa vaan. Lampaanteurastuskuvia tulee myohemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti