keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Näin päivällä kun käy netissä ei ole paljoakaan kerrottavana mitä päivän aikana on tapahtunut. Normi aamutreeni tuli kuitenkin heitettyä. Se oli tunti vauhtileikittelyä ja menee kategoriaan reipas. Jossain vaiheessa yritin ohittaa edellä menevää paikallista juoksijaa. Aloitin spurtin niin että kuvittelin jättäväni kaverin. Poika kuitenkin lähti mukaan ja ajattelin, että hyvä jos saan lenkkiseuraa. Kiinnitin huomiota repaleisiin niken lenkkareihin. Hyvä ääni niistä lähti, kun puhkinainen ilmavaimennus sihisi. Treeni jatkui ja tällä kertaa se oli kaveri joka enemmän hengitti raskaasti. Jossain vaiheessa sanoin, että tule käymään kämpillä niin saat menopelit. Niin löytyi Haataisen Jounin antamille pegasuksille onnellinen käyttäjä. Pienellä asialla voi jollekin olla iso merkitys. Suomeen asti en häntä luvannut tuoda. Ulkoministeri Stubb kavi Gebreselassien kanssa lenkilla Etiopiassa.

6 kommenttia:

  1. Hauska linkki, mutta toistaiseksi Stubb lienee ulkoministeri =D

    Raastokkaita treenejä!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että annoit pojalle ne lenkkarit. Se tulee vielä moninkertaisesti sinulle takaisin.

    R

    VastaaPoista
  3. "Poika" saattaa kuitenkin olla siinä 25-v kuvan perusteella. Mutta hieno homma. Itsellä olis just samanlaiset pegasukset. Joilla en oo paljo juossu viime aikoina, kun ne on niin hemmetin limput ja jäykät... Voisin myös antaa ne pois.

    Reader

    VastaaPoista
  4. aivan ihana tarina, melkein tuli tippa linssiin, toivottavasti mun antamat anssin piikkarit kokee yhtä ihqun kohtalon.

    T:Kalle

    VastaaPoista
  5. Kallen piikkarit on viela kaapissa odottamassa pulassa olevaa. Kaverin nimi on Nelson ja ikaa kuulemma 18v. Tanaan mies ilmestyi ovelle kysymaan sponssia etta olisi paassyt kisoihin Kisumuun. Kieltaydyin. Kehitteilla on suurempi kenkakerays kun paasen suomeen. Raastoon tulee ilmoitus ja joku maksaa rahdin. Kuka on se joku? Vapaaehtoisia?

    VastaaPoista
  6. muistiin jäänyt juttu, jonka on joutunut näyttää tosi monelle... =)
    -Meri-

    VastaaPoista