lauantai 16. huhtikuuta 2011

uimahallilla lauantaina



Päivä treenien osalta oli seuraava: aamulla juoksin 9km ja sain pari rullaustakin tehtyä. Ei niitä vieä vedoiksi voi kutsua, mutta jotenkin sitä on haettava juoksutekniikkaa ja ryhtiä. Vielä se on melkoista könyämistä ja pyöräily on hiukan jumittanut jalkoja. Ehkä on tullut liiankin kovaa veivattua tai ainakin yritystä on ollut.

Päivällä seisoskelin Kesportissa Finlandia Marathon esittelypöydän takana. Jalat eivät yllätyksekseni menneet jumiin, mutta pää sen sijaan meni. Paljon tuli juteltua ja puhuttua ja se jos mikä on rankkaa. Työni puolesta puhun muutenkin paljon ja välillä tuntuu että nyt pitäisi olla hiljaa ja omissa oloissa, muuten ei jaksa reenata. Ihmettelen miten noi politiikot jaksavat veivata puhetta ja olla kiinnostuneita joka ikisen jampan kommenteista ja mielipiteistä. Jotenkin vahvasti epäilen että eivät jaksakaan ja viesti menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Iltapäivällä jaksoin mennä vielä uimahallille reenaamaan. Jouni on kotiutunut Portugalin leiriltä ja lähti seuraksi. Tein kiihtyvävauhtisen tunnin kun tuntuu, että kroppa lämpenee niin hitaasti. Syke oli aluksi 140, sitten 150 kymmenen minuuttia. Siitä taas nosto 160 tuntumaan ja lopun vartin käytiin jo 170 lukemissa. Siinä vaiheessa piti jo ottaa crostrainerin kahvat avuksi ja keskittyä tekemiseen. Pikkuhiljaa elimistö otti käskyjä vastaan ja sain tehtyä vauhtikestävyyttä. Lyhyistä vedoista ei luultavasti olisi tullut mitään, mutta niitäkin pitäisi olla ohjelmassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti