maanantai 4. huhtikuuta 2011

kortisonipiikki jalkapöytään

Maanantaipäivä tuo toivottavasti helpotuksen juoksijan tuskaan. Sain nimittäin kortisonipiikin jalkapöytää aamupäivällä. Olin heti herättyäni kello kahdeksan varaamassa puhelimitse aikaa urheilulääkärille. Sellaiselle en päässyt vaan jouduin tyytymään yleislääkäriin. Uskon kuitenkin, että jalkapöytä kipu asioissa ei tarvitse olla urheilulääketieteen spesialisti. Sen kuin paikallistaa kipualueen ja iskee neulan siihen. Sain suosituksen tukipohjallisten käyttöön, mutta suhtaudun niihin melko kriittisesti. Oikeilla jalkinevalinnoilla sen sijaan pystyn paljon vaikuttamaan asioiden kulkuun. Tällä kertaa Adidaksen Glidet eivät toimineet parhaalla mahdollisella tavalla.

Lääkärillä käynnin lisäksi kävin myös röntgenissä, missä ei maallikon silmin näkynyt olevan hiusmurtumaa. Vahvistuksen saan torstaina kun käyn morjestamassa urheilulääkäriä. Siihen mennessä olen kokeillut jalan kuntoa ja tiedän auttoiko kortisoni. Huominen päivä pitäisi kärvistellä urheilematta, mutta keskiviikkona on jo liikuntaa harrastettava.

Päivä kului jälleen nopeasti kuten Suomessa on tapana. Puuhaa on jos minkälaista. Töitäkin tuli tehtyä. Päivän päätteeksi kävin Kampus datassa katselemassa Applen tuotteita. Mukaan tarttui AirPort Express, jolla voin langattomasti kuunnella stereoiden kautta musiikkia. Hiukan vielä vaatii säätämistä saada netti ja airport toimimaan samaan aikaan..

3 kommenttia:

  1. AirPort Express on kiva peli! Kun saat netin toimimaan, voit harkita seuraavaa hankintaa: ohjelma nimeltä Airfoil. Koneelta pystyy lähettämään iTunesin kautta Expressiin musaa, mutta käyttämällä Airfoilia saa kaiken äänen koneelta (mm. Spotify, Youtube ym.) siirrettyä Expressiin. Jos tykkää kuunnella muutakin kuin iTunesia, niin kehotan harkitsemaan ton ostoa. Maksoi muistaakseni n. parikymppiä ja on ainakin mulla ollut hintansa väärti.

    Muuten olen sitä mieltä, että sulla alkaa datapuoli olla hiljalleen kunnossa, kun iPhonet ja MacBookit + Airport Expressit mieheltä jo löytyy... :)

    -Filippo

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Löysin blogisi Google-haulla "kortisonipiikki jalkapöytään". Olisin kiinnostunut kuulemaan minkätyyppistä kipua jalkapöydässä on ollut ja toiko kortisoni helpotuksen?

    -Mimmi-

    VastaaPoista
  3. Jalkapöydässä oli oletettu tulehdustila, joka ei mennyt kortisonilla ohi. Siitä löytyi myöhemmin murtuma ja siihen ei piikki olisi auttanutkaan!

    VastaaPoista