tiistai 12. huhtikuuta 2011

äänestin miestä




Tarkoituksella oli kirjoitettava provosoiva otsikko. Useampia se saattaa hymyilyttää, mutta joku voi vetää herneen nenään. Aina ei voi kaikkia miellyttää.

Olin yliopiston kirjastolla käännöstä tekemässä, kun oivalsin että sielläkin voi äänestää. Pitkin vuotta oli manannut antavani protestiäänen ja vääntäväni Aku Ankan rekisterinumeron 313 äänestyslipukkeeseen. Niin kävi kuten monesti ennenkin, että kansalaisvelvollisuus iski ja päätin pitäytyä ruodussa. Äänestin perinteitteni mukaan, enkä tehnyt yhtään vaalikone testiä ehdokkaan löytämiseksi. Ehkä olisi pitänyt, mutta aika ja kiinnostus ei riitä tältä yhteiskuntatieteilijältä. Viimeistään siinä vaiheessa luulisi kiinnostavan, kun itse asetun kunnallisvaaliehdokkaaksi.

Tiistaipäivä on pyhitetty lepopäiväksi. Uskoisin sen olevan paras vaihtoehto tähän saumaan. Aamulla ennen hierontaa olin aikonut juosta kevyen lenkin, mutta päätin passata sen mulla kun on toi murtuma jalassa. Olin tunnin verran Taipaleen Timon oivassa käsittelyssä. Hän jos kuka osaa käsitellä hyvin hartiat ja juoksussa jumittavan pakaranseudun. Myös pohkeet saavat hyvää kyytiä. Parasta ehkä on rentouden tunne, mikä tulee lämpötyynyistä. Kovaa reenatessa hieronnan jälkeen iskee älytön kooma. Tänään sellaista ei tullut, mutta raukea olo kuitenkin. Kävin sen kunniaksi pitsalla ja töiden jälkeen ostin lauantaipussin. Köyhällä on halvat huvit.

Illalla rassasin polkupyörän kevätkuntoon. Säädin jarrupalat kohdilleen sekä putsasin ketjut ja rattaat. Nyt keväällä on pölyä ilmassa ja se tarttuu hyvin rasvaisiin ketjuihin. Parempi siis ajella kuivilla, kuitenkin sen verran rastavattuna että ketjut ei kitise. Vanha uskollinen Jamis toimii edelleen mainiosti, mutta kuume uuden pyörän ostamiseksi on iskemässä..

1 kommentti:

  1. Kun kerran on hyvä ehdokas, siihen mitään vaalikoneita tarvitse. Onhan niillä vaalikoneilla hauska leikkiä ja katsoa, minkälaisia tuloksia kone tälläkertaa arpoo. Aika lottoa tuntuu olevan ja hauskoja tuloksia.

    VastaaPoista