sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Tunnin vauhtileikittely



Tavoistani poiketen en tänään tehnyt pitkää lenkkiä. Pyöräilyä on tullut sen verran harrastettua viime aikoina, että kyllä peruskunto ainakin pysyy yllä. Eilisesta aamulenkistä rohkaistuneena uskalsin tänäänkin juosta. Järkeilin hieman, että jalkoihin pitää saada hiukan rytmiä jos meinaa ettei diisseli jää päälle. Kehittelinkin siis tunnin vauhtileikittelyn itselleni. Pyrin juoksemaan mahdollisimman rennosti ja hyvällä tekniikalla. Aina tilaisuuden tullen lähdin 100-200m kiihdytykseen hyvää askelta hakien. Jaloissa kevyet Adidaksen tempot. Kuuden kilsan kohdalla pidin vessatauon ja otin virallisen videoklipin. Fiilis oli hyvä ja aurinko paistoi.

Juoksin yhteensä 13km tunnissa Iphonen Nike+gps appsilla mitattuna. Keskivauhti ei päätä huimannut, mutta juoksun tuntuma tuntui hyvältä. Ehkä se tästä vielä. Lenkin jälkeen pyrin venyttämään pyöräilyssä kiristyviä lihaksia.

Sen verran on ukko heikkokuntoinen, että väsymys iski päivällä kuin olisi pitkän lenkin tehnyt. Tein opiskeluhommia ja kahvi oli tarpeeseen. Tein herkullisen lounaan ja palkitsin itseni jäätelöllä. Aurinko paisteli kaikin puolin Jyväskylässä.

Iltareeninä oli pyöräilya 1.40 Jounin kanssa. Fillaroimme Muuramen ja Säynätsalon suuntaan. Liikkeellä tuntui olevan normaalia enemmän autoja. Olivat varmaan käyneet äänestämässä. Illalla tsekataan, millainen porukka edustaa kansaa seuraavat neljä vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti