perjantai 15. huhtikuuta 2011

Peurunka Laukaa



Tänään lenkille lähtiessä jurppi jonkin verran. Olin ajatellut mennä uimahallille, mutta päätinkin lähteä pyöräilemään. Keli oli hyvä, eikä siinä mitään. Juoksemaan olisi tehnyt mieli. Veistä ei viitsi enempää kääntää haavassa, mutta viikonlopun SM-maantiet olisivat kyllä kiinnostaneet. Alle 1.08 ajalla saattaa mitalikin lohjeta, mutta katsotaan nyt ketä jamppoja viivalle ilmestyy. Ei viitsi liikoja asiaa ajatella..

Fillarilenkki suuntautui Laukaaseen. Kun saavuin perille ja oli aika kääntyä takaisin keksi Peurunka hallin ja sen purkutyöt. Tänään oli keskarissa juttu siitä ja valokuva, kuinka puolikas kupolihallista oli jo revitty auki. No sitähän piti mennä katsomaan ja kuvakin ottaa.

Paluumatkalla saattoi olla vastatuulta, kun yli tunti meni aikaa. Mennessä meni vähemmän ja koukkasin vielä keskustan kautta. Fillarointi alkaa maistumaan jo hiukan puulta, mikä lienee merkki lihaksiston väsymisestä. Aamulla juoksin kevyen 6km ja oli todella tukkoista. Tiistain hieronnasta ei ollut joko apua, tai sitten se painaa vielä jaloissa. Seurataan tilannetta ja vedetään korvaavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti