torstai 21. huhtikuuta 2011



Itkut on itketty. Jos jollain miehellä ei tahdo kyynelkanavat toimia suosittelen Miesten vuoro- dokumentin katsomista. Se tuli eilen telkusta eikä pitänyt miestä kylmänä. Lisättynä omalla murheella juoksemattomasta oli helppo samaistua miehiin saunanlauteilla.

Pääsiäisviikolla on ollut vähänlaisesti tulkkauskeikkoja. Viranomaiset lienevät ottaneen rennommin ja osa varmasti otti koko viikon vapaaksi. Yhteiskunnan rattaat silti pyörivät ja esim maahanmuuttajapalvelut on ollut auki normalisti. Toinen hiljaisempi jakso on heinäkuussa, kun työssäkäyvät viettävät kesälomiaan.

Aamulla lähdin veivaamaan Laukaan suuntaan. Aamulla heti herättyä oli sellainen olo, kuin olisi jotain treenannut. Siis se tuttu väsymyksen tunne. Keli lämpeni kivasti päivän mittaan ja 2,5 tunnin lenkin aikana ehdin kiertää ehkä 60km lenkin.

Palkitsin itseni kunnon proteiinipitoisella lounaalla. Genghis khanista saa paistopisteestä tuoretta pihviä ja ruoka on muutenkin todella maukasta. Hinta laatu suhteeltaan Jyväskylän paras mättöpaikka.

Tulkkipäivystyksen suoritettuani piti tulla kämpille huilimaan. Meinasin jo jättää iltareenin väliin, mutta pakkasin kamat ja menin morjestamaan Anteron porukan treenejä. Näin siinä juoksukavereita ja motivuiduin lähtemään uimahallille. Tein siellä kevyttä settiä ja mm. penkille nousuja. Päälle tein vesijuoksua puolisen tuntia.

Reenin jälkeen on useinmiten aina yhtä hyvä olo. Tänään olo oli raukea kun veivasin kämpille. Kuljin kampuksen kautta, missä pari juoksijaa veteli vetoja. Hieno näky ja pakko oli napata valokuva. Innostuin ottamaan kuvia enemmänkin ja tässä niistä kollaasi.

Meikä on saanut tsemppausta todella paljon viime päivinä. Kiva huomata, että taustajoukot ovat kunnossa ja aitoa kiinnostusta löytyy yhden juoksijan tekemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti