torstai 14. huhtikuuta 2011

magneettirekka



Aamulla ryntäsin magneettirekkaan, joka oli parkissa Kesportin parkkipaikalla. Eilen kyseinen liikenneväline oli ollut Lahdessa. Joku takoo miljoonia tällä bisneksellä. Ensin pitää varmaan maksaa kallis kuvauslaite.

Maksoin nilkan magneettikuvasta 602 euroa. Sitä ennen hinnasta oli otettu pois Kelan korvaus reilut 300 euroa. Hintaa siis kuvalle kertyi, mutta onneksi sairaskuluvakuutukseni pitäisi maksaa tämä huvi. Suosittelen kaikille kunnon vakuutuksen ottamista vammojen varalle. Tosissaan reenaavalle niitä kuitenkin jossain vaiheessa uraa tulee.

Päivän mittaan ehdin tehdä töitä ja pyörähtää JKU:n toimistolla. Markku pyysi mua lauantaiksi Tourulan Kesporttiin markkinoiman Finlandia Marathonia. Kilpailukanslia on tänä vuonna Kuokkalan graniitissa Paviljongin alueella kun on kovat rakennusprojektit menossa. Tervetuloa kuuntelemaan uusia reittisuunnitelmia siis lauantaina Kesporttiin.

Ilouutinen tänään oli, että SM-maraton juostaan Jyväskylässä 2013. Eihän siihen ole paljoakaan aikaa ja vaikka silloin voisi kirkastaa edellisen hopean.

Treenien puolesta tein seuraavan setin tänään: juoksin 11km hiekkateitä uimahallille, missä tein keskivartaloa ja 2x50x penkillenousuja ja uin 500m. Saunoin ja hölkkäsin pari kilsaa kämpille. Parasta reenissä oli se äänten häviäminen ja täysi hiljaisuus kun kauhoin vapaata altaalla. En tiedä mikä siinä on, mutta kummasti se rauhottaa.

Sain magneettikuvat DVD:llä itselleni, mutta en maallikkona ymmärrä niistä mitään. Komeita kuvia, mutta radiologin lausuntoa pitää odottaa alkuviikkoon. Huomenna Harri Selänne toivottavasti tulkitsee kuvia.

Töiden päätteksi roudasin 33euron edestä ruokaa kämpilleni. Punnitsin huvikseni ostokset vaa-alla ja sain 10.3kg. Toivotaan, että niillä pärjää viikonlopun yli.

Illan mittaan sain macilla auki kuvat ladattuani netistä ensin katseluohjelman. Noin äkkiseltää kantsottuna kantaluu näyttäisi olevan nyt kunnossa ja yhdessä varvasluussa jotain häikkää kun on noin väriäkin vaihtanut. Enemmän kipu on tuntunut kolmannen ja neljännen varpaan välissä (pottuvarvas on nro 1). Sielläkin näyttäisi jotain mönjää olevan.

5 kommenttia:

  1. Poikamiehelle tuo ruokakaupassa käyminen on vielä sikahalpaa. Perheellinen kun käy kaupassa niin päivässä menee 33 euroa. Ja iskän kaljaan ei mene kuin noin 3 e;)

    VastaaPoista
  2. Onneksi et ole tupakkimiehiä. Kallista kuitenkin tuo ruoka näillä leveysasteilla. Tänään kun ostin tomaattia, kurkkua, salaattia ym. terveellistä niin johan kallistui!

    VastaaPoista
  3. Nyt on taas joku syy jatkaa juoksemista jos kerta naapuriin saa SM-maratonin... Onko se Finlandian yhteydessä?-j.rahkonen-

    VastaaPoista
  4. Voi pahus. Jyväskylän hitaalla reitillä taas SM-maraton. Nooh, eipä ole tuo Helsinki sen kummempi.

    t.kestojuoksija

    VastaaPoista
  5. Joo on Finlandia marathonin yhteydessä. Reitti on kyllä ihan kohtuu nopea. Oma enkkani on siltä reitiltä. Jos kuntoa ja rahaa piisaa niin kannattaa lähteä Berliiniin juoksemaan kova aika!

    VastaaPoista