sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Pentin pinkaisu 2011

Tänään tuli vietettyä mukava päivä Vaajakoskella. Ennakolta olin arvellut siellä koko päivän kestävän ja näin kävi. Aamulla juoksin kevyen kutosen ja tein 3xsyväkyykkyhypyt sekä saksihypyt. Sitten siirryin kerrostalon portaita nousemaan. Tein 2x50 porrasnousua molemmilla jaloilla. Tavoitteena on pitää yllä juoksussa vaadittavaa lihaksistoa ja edes jonkinlaista kimmoisuutta. Toivoa vielä on.

Pentti Virmalainen järjesti siis nimikkojuoksunsa tänään. Varmaan moni kotimainen ravuri on saanput puhelinsoidon, missä Pena pyysi tulla juoksemaan. Houkuttimena oli reittiennätyksen rikkominen ja hyvät palkinnot.

Pinkaisun juoksi noin 200 juoksijaa ja paikalla oli lukuisia silmää tekeviä. Lähtölaukauksen kuultuani siirryin uimahallille omaa tv-kovaa tekemään. Uin yhteensä 50 minuuttia niin, että välissä yritin pitää reipasta vauhtia. Uinnista kun on kyse häviää käsistä voimat ensimmäisenä. Ne kun on loppu voi melkein siirtyä jo saunomaan. Jouduin siis jonkin verran sääästelemään että jaksoin uida aiotun ajan. Palattuani saunan lauteille olivat juoksijat siellä löylyissä ja sain kuulla tulokset.

Juoksun voittajaksi nousi tänään Marko Partanen, joka loppukirissä päihitti toisen jo lopettaneen juoksijan Petteri Kuorikosken. Molemmilla kulki talven keventelyn jälkeen sen verran hyvin, että miehiä nähtäneen viivalla jatkossakin.

Päivän kovin juoksusuoritus oli Elina Lingrenin aika 36.17 raskaalla reitillä. Ensi viikonlopun SM-puolimaratonia ajatellen talven treenit ovat tehonneet ja luvassa on hyvä kesä!

2 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia :) Näyttää ihan ku ne ois otettu joskus 60-luvulla ;) Toi kovaääninenkää ei oo ehkä ihan tätä päivää ;)

    VastaaPoista
  2. Iphonessa on Hipstanatic-kamera, jolla saa noita vanhan näköisiä kuvia. Kiva leikkiä valokuvajaa kun ei ite pääse juoksemaan! Koko urheilutalo oli kuin olisi 60-luvulle astunut.

    VastaaPoista