perjantai 22. huhtikuuta 2011

Toivakka-Lievestuore-Jyväskylä



Pitkänäperjantaina ei laiskoteltu. Aamukymmeneltä tapasin Jarin Alban luota, mistä fillarilenkki jatkui Vaajakoskelle. Etukäteen arvoin lenkin pituudeksi 70km. Arvioin hiukan alakanttiin ja mulle tuli 83km. Yhdellä vartin tauolla yhteensä aikaa meni kolme ja puoli tuntia. Ei siis ajankäytöllisesti mikään paras urheilumuoto. Maisemat kuitenkin vaihtuivat ja juttu luisti. Perinteiseen tapaan meikäläinen jojotti alkumatkasta, mutta loppumatkasta sain odotella ;) Keskivauhti oli 27km/h, mikä on nopeinta tähän asti. Kevyempikin pyörittely olisi sopinut, mutta treenaamassahan täällä ollaan. Yksin tehdyt lenkit ovatkin sitten hiukan köykäisempiä.

20km ennen Jyväskylää pysähdyime Laukaan hoviin kahville ja munkille. Mielenkiintoista oli, että kyseinen paikka sijaitsi Lievestuoreen ja Jyväskylän välillä. Ei niinkään Laukaassa.

Loppumatka tuli energisesti ja olisi sen satkunkin saanut raapaistua. Reeni kuitenkin meni perille ja lounaan jälkeen odottelin Riston saapuvan kylään. Vanha seurakaveri Parkanon ajoilta tuli siis tänne Suomen napaan Jyväskylään. Edellisestä visiitistä on kulunutkin puolitoista vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti